Hahah miałem pisać to samoTe czwórki to nieudane były, te skrzynie ciągle się sypały...

Hahah miałem pisać to samoTe czwórki to nieudane były, te skrzynie ciągle się sypały...
A tam nieudane , skrzynka się posypała i tyle. W 125 2x miałem taki przypadek (jak jeszcze miałem 125) ale to najczęściej wałek zdawczy.Savier pisze:Te czwórki to nieudane były, te skrzynie ciągle się sypały...
Mięsa na szczęście starczyło .Savier pisze:Mięsa w króćcu starczyło? Teraz mocno w wysokie obroty odchodzisz?
Tak jestAlien pisze:Widać że teraz ten silnik oddycha. Dyfuzor to jedno, ale gaźnik fi30 z króćcem to druga połowa sukcesu!
Cały napęd jest z cr czyli zębatki 49-13 na łańcuch 520. Na zwykły łańcuch to wychodzi gdzieś 56-17. No założyłem co było pod ręką bo błoto na polach. Jeśli już to halówki a nie adidaski.Skinder pisze:Jakie przełożenia masz teraz ? No i tradycyjnie jakieś adidaski zamiast butów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości