Nowe wyścigowe motocykle w garażu: Promot i Metalexy 125 250
- ziolas94
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06B3
Jawa Mustang
Romet Ogar x2
Romet 750 - Lokalizacja: Koronowo(CBY)
- Kontaktowanie:
Re: Nowe wyścigowe motocykle w garażu: Promot i Metalexy 125
Moim zdaniem ciężko mówić o cenie motocykla, który nie występuje na rynku, jest wart tyle ile jest gotów dać klient i za ile puści sprzedający to moje zdanie.
Chodzi to pięknie już wyobrażam sobie jak to będzie pięknie rezo łapało, kocham dźwięk 2T w momencie kiedy łapie rezonans.
"Niech rezo będzie z Toba!"
Chodzi to pięknie już wyobrażam sobie jak to będzie pięknie rezo łapało, kocham dźwięk 2T w momencie kiedy łapie rezonans.
"Niech rezo będzie z Toba!"
Wszystko ma swoją wartość. Nie ma takiego czegoś jak "przedmiot jest warty tele ile jest w stanie dać za niego kupujący"
Cenę dyktuje właściciel a nie kupujący z łaski swojej wielce "Panisko"
Cenę dyktuje właściciel a nie kupujący z łaski swojej wielce "Panisko"
- bartek582
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 175 m21w2
- Kontaktowanie:
Dobrze piszesz jak za drogo to niech ''Panisko" idzie tam gdzie mu taniej sprzedadzą.Lorrenzo pisze:Cenę dyktuje właściciel a nie kupujący z łaski swojej wielce "Panisko"
- andy2004f
- Moje maszyny: WSK 175 "Kobuz" '78
- Kontaktowanie:
Mimo wszystko jeśli wystawiasz coś na sprzedaż z rzeczywistym zamiarem sprzedania, to kluczowa jest wola kupującego i to ile on jest w stanie zapłacić. Możesz wystawić wueskę za 20 000 zł i utrzymywać, że tyle jest warta, dopóki faktycznie nie będziesz chciał jej sprzedać.Cenę dyktuje właściciel a nie kupujący z łaski swojej wielce "Panisko"
Niepotrzebnie się zagłębiamy w temat. Nie chcę robić offa to ostatnia moja wypowiedź
ale jeżeli kupującemu zależy to zapłaci tyle ile chcesz.
to po raz a po dwa nie ten to następny
ale jeżeli kupującemu zależy to zapłaci tyle ile chcesz.
to po raz a po dwa nie ten to następny
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Bo ja wiem. Czesi dawali dobre pieniądze. Motocykl nie jest na sprzedaż. Jak będę miał 67 lat po Tuskowej emeryturze, to na starość sprzedam kilka motocykli. I pojadę na wycieczkę dookoła świata. Na razie na posmarowanie chleba smalcem jeszcze mam pieniądze
Motocykle traktuje jak pasje i inwestycję.

Seba, Ja tylko pytam z ciekawości ile warty
wiem, że nie chcesz go sprzedawać
po prostu tylko ciekawość. Tak jak odrestaurowany chart jest wart 3500-4000 zł
komar sport 3400-3700
sztywniaczek 2500-3200
oczywiście z papierami, tak i ten z pewnością ma jakąś wartośc

po prostu tylko ciekawość. Tak jak odrestaurowany chart jest wart 3500-4000 zł
komar sport 3400-3700
sztywniaczek 2500-3200
oczywiście z papierami, tak i ten z pewnością ma jakąś wartośc
- Sebastian440
- Administrator
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
4-5 komarów. Nie gadajmy o kasie bo zaraz przypomina mi się osobnik z którym ostatnio się pożegnaliśmy. Na razie mam problemy z nie do końca nierozłączającym się sprzęgłem i tym trzeba się zająć. Poniżej foto jak to wygląda w całości.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Sebastian440
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Sebastian440
- Administrator
- Kontaktowanie:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 453&type=3
3-02 doczekał się nowego silnika. Motocykl obecnie rozłożony na części pierwsze. W między czasie zakupiony silnik kartingowy CZ 516 na stawidle obrotowym i wydechem skierowanym do tyłu. Dyfuzor obecnie nie pasuje, ale mam wyprowadzić go górą podobnie jak w MZ RE 125 (zdjęcie poniżej) Gaźnik Jikov 34mm z "power jetem". Cylinder 5 kanałów płuczących, zmodyfikowany kształt komory spalania. Na razie projekt stoi, pierwszeństwo ma 250tka.
3-02 doczekał się nowego silnika. Motocykl obecnie rozłożony na części pierwsze. W między czasie zakupiony silnik kartingowy CZ 516 na stawidle obrotowym i wydechem skierowanym do tyłu. Dyfuzor obecnie nie pasuje, ale mam wyprowadzić go górą podobnie jak w MZ RE 125 (zdjęcie poniżej) Gaźnik Jikov 34mm z "power jetem". Cylinder 5 kanałów płuczących, zmodyfikowany kształt komory spalania. Na razie projekt stoi, pierwszeństwo ma 250tka.