No właśnie bawił się ktoś w spawanie tłumika do 175tki?
Jakieś efekty?
Coś powiecie?
Nowy tłumik to koszt około 400 zł, myślę, że za tą cenę zrobimy ładnego spawaka z kwasówki i będzie 1000 razy ładniejszy i może podniesie trochę mocy

Nikt nie powiedział, że ten dyfuzor z Apanonaru jest dobry...ja bym powiedział że wrecz przeciwniesebastian440 pisze:Nie wiem jak to możliwe, że taki dyfuzor jak w powyższej wyścigówce pasuje do 175. W 250 widziałem mniejsze.
To się zrozumieliśmyAlien pisze:Nikt nie powiedział, że ten dyfuzor z Apanonaru jest dobry...ja bym powiedział że wrecz przeciwniesebastian440 pisze:Nie wiem jak to możliwe, że taki dyfuzor jak w powyższej wyścigówce pasuje do 175. W 250 widziałem mniejsze.
Audio jak chcesz z kwasówki czy nierdzewki to trza mieć zwijarkę do blachy , rdzewkę 1mm idzie ogarnąc bez tego.Muciek pisze:To ze zdjęcia powyżej jest zjebane
OwszemSavier pisze: Rybak taki wykonywał - może u niego podejrzyj, ale to zupełnie co innego jak standard.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości