prawda sam się kiedyś przekonałem na takich samych kluczach Yato i TOYA . i Yato do tej pory mi funkcjonuje a Toyaa psozla do koszachomik pisze:No niby tak, ale te klucze, co wychodzą pod nazwą Yato są dużo lepsze jakościowo od Toya'i
Jakie klucze płasko-oczkowe z grzechotką
- roberto
- GG: 3876029
- Moje maszyny: WSK 175 X 3
- Kontaktowanie:
Re: Jakie klucze płasko-oczkowe z grzechotką
- sopi220
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk...i jescze troszkę
- Kontaktowanie:
o fuck,topex to najbardziej badziewna firma produkująca narzędzia.kluczami topeksa to można odkręcić co najwyżej drewnianą śrubę.Łukasz S. pisze:Ja kupiłem 2 lata temu najtańsze klucze nasadowe z NOMI i służą mi do tej pory tylko grzechotka jest lipna W miarę dobre są też TOPEX-a.
- Leszek702
- GG: 34904207
- Moje maszyny: 2 X WSK 125 MO6B3"80 MZ ETZ 250 "83
Honda 929 rr - Lokalizacja: Dobrzany
- Kontaktowanie:
Niby czemu bo ty tak powiedziałeś ?sopi220 pisze:o fuck,topex to najbardziej badziewna firma produkująca narzędzia.kluczami topeksa to można odkręcić co najwyżej drewnianą śrubę.Łukasz S. pisze:Ja kupiłem 2 lata temu najtańsze klucze nasadowe z NOMI i służą mi do tej pory tylko grzechotka jest lipna W miarę dobre są też TOPEX-a.
Napisałem że są w miarę dobre , szału nie robią ale za tą cenę opyla się , to jest tylko moje zdanie każdy może mieć inne

-
- GG: 23655999
- Moje maszyny: Wsk 125 mo6b3
Jawa 350 TS - Lokalizacja: Ciechanów
- Kontaktowanie:
Zgadza się jest to stal chromowo-wanadowa,ale nie wiem jak się nazywa ta firma produkująca te klucze.Myślałem,że nazwa tych kluczy pochodzi od składu stopowego bo innej nazwy się nie doszukałem na opakowaniuŁukasz S. pisze:ahahahahahha
to materiał jest
stal chromowo-wanadowa.