Witam, nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale moze ktos mi pomoze.
Wczoraj kupiłem Gazelę 175 z 1968r. dałem za nią 700zł. Chromy w stanie idealnym, lakier też. numery ramy i silnika zgodne z tabliczką znamionową no i numer ramy jest 8 tys. coś a silnka 2tys z groszami. Pod siedzeniem znalazłem oryginalną : apteczkę, klucze, zestaw do klejenia detek w stanie nie naruszonym, kilka świec, żarówke.Wszystkie te częsci były pakowane oryginalnie. Przebieg wynosi 17 tys. Na motorze zero rdzy, wgnieceń itp.
No i mam takie pytanie czy mi sie opłacało ten sprzęcik kupic ? i ile mogłbym za niego dostac?
pytanie o Gazele?
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125
MZ 251 - Lokalizacja: Radomsko
- Kontaktowanie:
pytanie o Gazele?
srebrne monety: http://srebrne.w.interia.pl
-
- Moje maszyny: swidnik
- Kontaktowanie:
Re: pytanie o Gazele?
Jeśli jest tak jak opisujesz i są dokumenty to z palcem w D dostaniesz koło 2 tyś. Jeśli nie ma to ponad 1tyś spokojnie. Zazdroszczę za taką kasę 

-
- Moje maszyny: WSK 125
MZ 251 - Lokalizacja: Radomsko
- Kontaktowanie:
dokumentów niestety nie ma . no nic zobaczymy jeszcze odp. innych. dzieki za odp.
srebrne monety: http://srebrne.w.interia.pl
-
- Moje maszyny: wsk m06-150
- Kontaktowanie:
taka Gazela za 700 zł to naprawdę prawdziwa okazja, szczególnie z pełnym wyposażeniem fabrycznym. Gazele przez pewien czas były jakoś niespecjalnie doceniane, często zajeżdżane i niszczone przez to teraz takich egzemplarzy jak opisujesz praktycznie na rynku nie ma. Moim zdaniem dokumenty w tym przypadku to sprawa drugorzędna, motocykl nadaje sie na wystawę, szkoda go niszczyć po jakich wertepach 

- JUNAK24
- Moje maszyny: wsk 125-wsk 175-jawa 175-gazela-fazer 600-drag star 1100
- Kontaktowanie:
mam taką gazele tylko bez silnika ,i to nie w takim stanie jak ta twoja z opisu na pewno warta takiej kasy,warto kupić mało tych sprzętów się widuje na drogach.
- golfer
- Moje maszyny: WSK KOBUZ
- Kontaktowanie:
pokaż zdjęcia
- WSK
- GG: 9912702
- Moje maszyny: Kilka..
- Kontaktowanie:
Ciekawi mnie jak wygląda ta "oryginalna" apteczka, poproszę o fotografię.
MoTór nie umiera nigdy!- MoTór jest wieczny!
"make love, not war"
"make love, not war"