Przedstaw Się
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
Re: Przedstaw Się
Witam. Łysy z Podlasia, na stanie WSK 125 Gil 

- marcinch93
- Moje maszyny: Gilera cita
romet 50t1
........ - Lokalizacja: kościan
- Kontaktowanie:
Witam. Mam na imię Marcin, mieszkam w Kościanie (wielkopolska), posiadam kilka motorowerów i honde cb 600
. Mam 19 lat i dziękuje za przyjęcie do grona forumowiczów:)

- damiano074
- GG: 8120815
- Moje maszyny: WSK Gil
Simson S51 i SR50
MZ 150
Romet 50-t1 - Lokalizacja: Sokolniki
- Kontaktowanie:
Witam. Mam na imię Damian i mieszkam w Sokolnikach(Podkarpacie). Na stanie mam 3 Simsonki, Rometa, 2 WSK 125 oraz MZ 250. Motoryzacją interesuję się od 7 lat, w szczególności tą z PRL-u i DDR. Obecnie 2 WSK przechodzą remont generalny, od podstaw.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
viewtopic.php?f=71&t=14236 <-- Gil
- Negro
- Moje maszyny: M21W2
- Kontaktowanie:
Witam. Mam na imię Jarek, jestem z Radomia. Moją Wiesię mam już pięć lat, jest to WSK M21W2 ;82r, kolor czarny. Pozdro 

-
- Moje maszyny: WSK M06B1 1969
- Kontaktowanie:
mam na imię konrad mam 17 lat zaraz 18 ......... mam pare tych motorków mieszkam pod Jelenią Górą
moje antyki :

i mam jeszcze kadet m-780
moje antyki :

i mam jeszcze kadet m-780
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Te pierwsze WT jak to WT... mam nadzieje że sam jej tak nie skrzywdziłeś. Śmiesznie wygląda dwuramówka na 16-tkach.
Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
-
- Kontaktowanie:
Borewicz pisze:Te pierwsze WT jak to WT... mam nadzieje że sam jej tak nie skrzywdziłeś. Śmiesznie wygląda dwuramówka na 16-tkach.
to pierwsze to właśnie ja ją tka zrobiłęm ale to dlatego ze miałem ramę już przyciętą i nic się nie dało zrobić nawet tabliczki nie miała znamionowej a ta B1 to już taka była na 16-tkach ale dorwałem ostatnio 18 do niej
Witam, mam na imie Patryk mieszkam w mielcu, posiadam 2 wueski b3 83r. i lelka 75r.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jokerhit
- Moje maszyny: Wsk Lelek
Wsk kos
Wsk M21W2 x2
Komar 2350
Motorynka Romet - Lokalizacja: Mielec
- Kontaktowanie:
Witamy na forum 
Fajny lelek

Fajny lelek

-
- Kontaktowanie:
- lis235
- Moje maszyny: wsk: b1,gil,lelek,kos,bąk,kobuzx2,sport s2x3
- Kontaktowanie:
Nazywam się Mateusz. rok ur.1988. Posiadam WSK MO6 B1
-
- Moje maszyny: WSK m06b3
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich WSK-wiczów;) Mam na imię Karol (mówcie mi WĄSAL) mam 19lat jestem z okolic Radzynia. jeszczę pare miesięcy i wstawie zdjęcie mojej WSK, narazie nie mam czym jeździć bo moja WSK jest profesjonalnie odnawiana. Mam wielką nadzieje ze gdzieś na wiosne spotkamy się na jakies ognisko, bo widzę ze jest dużo osób z województwa Lubelskiego:) no i oczywiście na polatanie po okolicach w słoneczne niedzielne dni:)
Pozdrawiam
Karol
Pozdrawiam
Karol
-
- Moje maszyny: Jawa Mustang 81'
- Kontaktowanie:
Siema, mam na imię Robert, mam 16 lat i jestem z Gdyni. Znam wpływowe osoby z tego forum więc radzę uważać.
W sumie to sprzętów troszeczkę już przeze mnie przeszło. No to tak, pierw dostałem od sąsiada czerwonego Rometa Pony, jeździłem aż się nie popsuł, a jak już się popsuł to do domu na obiad a po obiedzie był gotowy
dziadek mechanik zawsze mi naprawiał
. Następnym etapem był skuter 2T. Narobiłem mu 15k km i tak stoi w garażu do teraz. Później miałem skuta 4T też made in China ale tylko do stuntu. Latałem nim jak poj**any ;d W międzyczasie wleciał w moje ręce Fiat 126P. Ojjj był kozak.
nawet przeżył awaryjne gaszenie gaśnicą. Znaczy awaryjne i potrzebne to nie było no ale gaśnicą fajnie się psika (polecam) Po maluszku jakieś 6 miesięcy zawitał Opel Kadet 1.6. Nim już jakoś normalniej jeździłem po ulicy, do szkoły, no nie katowałem go na polach. Przed ostatnią maszyną było BMW e30. Też raczej jakoś go nie katowałem (no może troszkę;D) No i jest teraz. JAWA MUSTANG! Maszyna szatana, zabójca. I właśnie dlatego, że kupiłem Jawę zawitałem na waszym forum. Jawkę będę remontowałem, znaczy dużo nie zostało. Odnowić chromy i pomalować ramę na nowo na czarno i pod koc pójdzie, a następnym sprzętem będzie WSK 125, do lekkiej renowacji.
W sumie to sprzętów troszeczkę już przeze mnie przeszło. No to tak, pierw dostałem od sąsiada czerwonego Rometa Pony, jeździłem aż się nie popsuł, a jak już się popsuł to do domu na obiad a po obiedzie był gotowy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- piotrBe
- Moje maszyny: ~
`77 B3 Red Garbi
`75 Komar 2350-2
`75 M21W2 059 - Lokalizacja: Radom
- Kontaktowanie:
yyyyyyyyyyyyyyRosa pisze:Siema, mam na imię Robert, mam 16 lat i jestem z Gdyni. Znam wpływowe osoby z tego forum więc radzę uważać....

i reszty odechciało mi się czytać.
Witaj
![:]](./images/smilies/splash.gif)
- Wężu
- Moje maszyny: WSK M06 B1, WSK M06 B3 3x, Iż 49
- Kontaktowanie:
Powiedzmy, że nie chciałem tego zauważyć, sprawdzaj pisownię i nie przeklinaj, bo jak zabrałem się do poprawy Twojego postu to było czerwono od błędów. Witaj na forum 

Jeżdżę motocyklem WSK 
Ekipa Południe®

Ekipa Południe®
- Alien
- Moje maszyny: M21W2 '72, Romet Komar typ 100, Kobuz '82
- Kontaktowanie:
To może zbanuje Cię na tydzień i zobaczę czy ktos będzie miał coś przeciwko?Znam wpływowe osoby z tego forum więc radzę uważać.
- Pablo_Picasso
- GG: 40694177
- Moje maszyny: Komar 2350 75r.
Simson S51 Enduro 84r.
Tajfun 87r. - Lokalizacja: Gdańsk/Gdynia
- Kontaktowanie:
Chłopaki, zluzujcie poślady, chłopak sobie zażartował a wy zaraz naskakujecie...
Witaj Robercik w naszym zacnym gronie
Pozdro.
Witaj Robercik w naszym zacnym gronie

Pozdro.
GKS Wybrzeże Gdańsk 1945-2012
http://www.facebook.com/ZielonyCustomGarage
http://www.facebook.com/ZielonyCustomGarage
-
- Moje maszyny: WSK 175 KOBUZ
- Kontaktowanie:
Rosa pisze:Siema, mam na imię Robert, mam 16 lat i jestem z Gdyni. Znam wpływowe osoby z tego forum więc radzę uważać.
W W międzyczasie wleciał w moje ręce Fiat 126P. Ojjj był kozak.nawet przeżył awaryjne gaszenie gaśnicą. Znaczy awaryjne i potrzebne to nie było no ale gaśnicą fajnie się psika (polecam) Po maluszku jakieś 6 miesięcy zawitał Opel Kadet 1.6. Nim już jakoś normalniej jeździłem po ulicy, do szkoły, no nie katowałem go na polach. Przed ostatnią maszyną było BMW e30. Też raczej jakoś go nie katowałem (no może troszkę;D)
I gdzie byli rodzice...?
Witam, jak mus to mus, jestem Czarek mam 20lat. Za czasów młodości ganiało się motorynką, potem przesiadka na WSK 125 BĄK i znowu na motorynkę, WSK sprzedałem za grosze, człowiek był młody i głupi, , baaaarrrrdzo głupi

Posiadam jeszcze WSK 175 KOBUZ, ale to już nie to samo co trójeczka...Z wielką chęcią bym ją odzyskał, bo posiadam do niej kiere BĄKA która została u mnie

Może któryś z Was 4 lata temu kupił w Lubartowie ową WSK BĄK?
Bordowy bak, błotniki, boczki, niebieska osłona na łańcuch i tylna blacha na błotniku, siedzenia obszyte brązowym zamszem(?), tak samo środek baku był nim pokryty, płaska kiera, brak stacyjki tylko wstawiony przełącznik "na trzy".
Prawdopodobnie poszła do Radzynia
Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie?
-
- Moje maszyny: WSK m06b3
- Kontaktowanie:
czarekmbx pisze:Rosa pisze:Siema, mam na imię Robert, mam 16 lat i jestem z Gdyni. Znam wpływowe osoby z tego forum więc radzę uważać.
W W międzyczasie wleciał w moje ręce Fiat 126P. Ojjj był kozak.nawet przeżył awaryjne gaszenie gaśnicą. Znaczy awaryjne i potrzebne to nie było no ale gaśnicą fajnie się psika (polecam) Po maluszku jakieś 6 miesięcy zawitał Opel Kadet 1.6. Nim już jakoś normalniej jeździłem po ulicy, do szkoły, no nie katowałem go na polach. Przed ostatnią maszyną było BMW e30. Też raczej jakoś go nie katowałem (no może troszkę;D)
I gdzie byli rodzice...?
Witam, jak mus to mus, jestem Czarek mam 20lat. Za czasów młodości ganiało się motorynką, potem przesiadka na WSK 125 BĄK i znowu na motorynkę, WSK sprzedałem za grosze, człowiek był młody i głupi, , baaaarrrrdzo głupinie wiedział co miał..., motorynkę zresztą też za grosze ale nad tym aż tak bardzo nie ubolewam.
Posiadam jeszcze WSK 175 KOBUZ, ale to już nie to samo co trójeczka...Z wielką chęcią bym ją odzyskał, bo posiadam do niej kiere BĄKA która została u mnie![]()
Może któryś z Was 4 lata temu kupił w Lubartowie ową WSK BĄK?
Bordowy bak, błotniki, boczki, niebieska osłona na łańcuch i tylna blacha na błotniku, siedzenia obszyte brązowym zamszem(?), tak samo środek baku był nim pokryty, płaska kiera, brak stacyjki tylko wstawiony przełącznik "na trzy".
Prawdopodobnie poszła do Radzynia
Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie?
Witam Kolego:)
Pytasz o WSK. Mojego kolegi ojciec kupił ze 4 lata temu WSK z Lubartowa to się zgadza z twoim opisem tylko przypominam sobie ze miała obszyty środek baku brązowym zamszem tylko to sobie przypominam reszty nie mogę skojarzyć;/. Jakiś rok temu wyprowadzili się do Koszalina WSK BĄK została sprzedana gdzieś koło Parczewa może ktoś z reszty użytkowników jest z Parczewa lub okolic i może zauważył taką WSK
Pozdrawiam Karol
-
- Moje maszyny: Jawa Mustang 81'
- Kontaktowanie:
Tylko nie mów, że nie robiłeś głupot za małolata. Pierwszy samochód, Fiat 126P kupiłem z kolegą na wespół jak miałem 13 lat, nie wiedziałem co mogło się stać i jakie mogły być tego konsekwencje. Pojeździłem 3 dni, rodzice się dowiedzieli no i wiadomo, pokrzyczeli, dali kare no ale co mogli jeszcze zrobić? Maluch wrócił do właściciela. Jestem dość nadpobudliwym dzieckiem i robię dużo błędów i nic nie mogę sobie przemówić. Po tym incydencie kupiłem znów z tym samym kolegą Kadeta, wtedy dopiero jak rodzice się dowiedzieli po 2 tygodniach to przemówiłem sobie do rozumu. No niestety jakiś rok temu 2 kolegów w tym jeden ten z którym miałem kadeta i malucha, kupili e30 i niestety dałem znów się podkusić, ale z tym akurat miałem mało do czynienia.czarekmbx pisze:I gdzie byli rodzice...?
Teraz wiem, że to jest złe i na pewno takiego błędu nie popełnię.
Sprawdzaj pisownię, na forum jest odpowiedni tutorial jak to robić.