Mógł znaleźć w garażu

Zawsze można rozprowadzić we własnym gronie

Generalnie wszystko co wymieniłem posiadam nowe i oryginalne z PRL w co najmniej jednej sztuce, więc mogę udostępnić do dorobienia. Nie mam jedynie tych zderzaków, które idą do wnętrza lag standardowych.picek pisze:Johnny posiadasz te elementy gumowe, o których wspominasz. Jeśli tak to jest duża szansa że coś takiego zrobię.
Oczywiście zależy mi na pełnej oryginalności łącznie ze znakami zelmotu i numerami części ( tam gdzie one bywały)
Johnny pisze:Generalnie wszystko co wymieniłem posiadam nowe i oryginalne z PRL w co najmniej jednej sztuce, więc mogę udostępnić do dorobienia. Nie mam jedynie tych zderzaków, które idą do wnętrza lag standardowych.picek pisze:Johnny posiadasz te elementy gumowe, o których wspominasz. Jeśli tak to jest duża szansa że coś takiego zrobię.
Oczywiście zależy mi na pełnej oryginalności łącznie ze znakami zelmotu i numerami części ( tam gdzie one bywały)
Gumy lag masz nowe czy używanepiotrBe pisze:Johnny pisze:Generalnie wszystko co wymieniłem posiadam nowe i oryginalne z PRL w co najmniej jednej sztuce, więc mogę udostępnić do dorobienia. Nie mam jedynie tych zderzaków, które idą do wnętrza lag standardowych.picek pisze:Johnny posiadasz te elementy gumowe, o których wspominasz. Jeśli tak to jest duża szansa że coś takiego zrobię.
Obserwuje temat. Ja posiadam zderzak ten górny z nieruchmoej i dolny do standardowego zawieszenia i też mogę udostępnić.
Na korkeczki od przykręcenia boczków będą chętni, zawsze będzie czegoś brakować przy renowacji jakiegoś dezela.
A i jeszce jeden pomysł. OPASKI i Grzybki do podłapania elektryki.
Dlaczego? I tak w ramach ciekawości - http://allegro.pl/gumy-wsk-shl-wfm-i2971481703.html Twoja aukcja ?picek pisze:po zwróceniu formy zaprzestaje produkcji.
Trochę nie rozumiem skąd ten opis, przecież spokojnie by się to sprzedało za te cenę nawet jako replika.picek pisze:Tak. to moja aukcja była.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość