Witam
Na wstępie napiszę że nie znam rocznika oraz modelu mojej WSKi więc proszę was abyście pomogli mi w ustaleniu tych danych.
WSK postanowiłem kupić aby mieć zajęcie na długie zimowe wieczory,chcę ją zrobić tak:Pomarańczowy bak i plastiki,czarna rama,białe błotniki.Kupiłem WSK(bez papierów

) od młodego chłopaka który zapewne gdy odmówiła posłuszeństwa nie potrafił jej naprawić i postanowił ją sprzedać.Niestety nie posiadam zdjęć z pierwszego stanu motocykla lecz był on w fatalnym stanie.W Motocyklu brakowało wielu części np; gaźnika,linek, i jeszcze kilku części oraz wiele części było do wymiany,lecz dzięki temu że posiadałem prawie drugi kompletny silnik i kilka innych części oraz dokupiłem kilka nowych części udało mi złożyć silnik.Zostało więc już skompletowanie motocykla i złożenie go(rama,bak i plastiki oraz błotniki są już u lakiernika).Dodam także że chciałbym WSK zarejestrować na zabytek lecz nie posiada ona tabliczki na ramie czy będzie więc możliwe zarejestrowanie jej w ten sposób?.Pozdrawiam Bartek
Oto zdjęcia motocykla:
Silnik (złożony na nowych częściach)
silnik.jpg
silnik 2.jpg
Rama(oczyszczona,już u lakiernika)
rama.jpg
rama 32.jpg
rama 3.jpg
Amortyzatory(Jeżeli ktoś wie proszę o odpowiedz od jakiego motocykla jest amor z lewej)
Amorki.jpg
Bak(oczyszczony,także już u lakiernika)
Bak.jpg
Błotniki(oczyszczone,także są już u lakiernika)
błotniki.jpg
błotniki2.jpg
Reszta Części
cześci.jpg
Felgi i Opony
kola.jpg
Zakupy
kupione.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.