Daj sie przejechać...
Re: Daj sie przejechać...
Ja nikomu prócz zaufanych ludzi nie dam się przejechać. Od tąd jak odpaliłem mojego herculesa, po 3 latach postoju wymaga wolnych obrotów, odpaliłem, osiedlowe cwaniaczki podchodzą i mówią daj się przejechać, mówię że NIE, tutaj jest sprzęgło rozwalone trochę, odpaliłem dopiero, a jak byli we 3 no to spycha mnie z herca i z przyzwyczajenia do skutera myśli ze aby gazu trzeba dać i się jedzie, o czymś takim jak sprzęgło to chyba pojęcia nie ma, daje na full gaz i wgl ja się drzeć na nich zacząłem i ukradkiem zgasiłem silnik poprzez zamknięcie kranika, odczekanie jakiegoś czasu, zacząłem się na nich drzeć jak zgasł a te sobie poszli, później mieli mały wp****ol. Ale jak mnie widzieli na romecie z silnikiem wsk to mogli się tylko popatrzeć.
Tylko jeżdżę swoją WSK Ja, mój brat czasami oczywiście pod moim czujnym okiem i mój fachowiec od motoru.. ale to też tylko czasami.. poza tym nikomu..reszta moich znajomych by ten motocykl zajechała. WSK trzeba wiedzieć jak się jeździ.
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Wsk 175 Kobuz
- Kontaktowanie:
Ja motoru nie daje N I K O M U.
Motur jest mój i koniec.
Motur jest mój i koniec.
- kuba063
- Moje maszyny: WSK 9szt
MZ 5szt
Jawa TS
SHL M11
WFM
Mińsk 125
CZ 175 ZZr - Lokalizacja: Waganiec-Włocławek
- Kontaktowanie:
Ja daje się garnąc jedynie ojcu. Pozostałym osobą tez ale za opłata 20zł, jak na razie nic nie zarobiłem xD
Kupie wraki motocykli PRLu. "Garbus nie gubi oleju, on znaczy swój teren"
- bartolini90
- Moje maszyny: WSK 125 M06 B3 KOS 1982r.
- Kontaktowanie:
Nie daję jeżdzić.. ja sie domyśłam jak to może się skończyć.. Jestem tego zdania że nie daję zwłaszcza ze kazdy myśli ze WSK to już wiejski sprzęt i można nim orać pole.. Nie wpuszczaj barana do biura bo Ci atrament wypije pomyśli ze to napój.. tyle mam zdania. Moja WSK i tylko ja nia jeżdżę
Motocykl..- Największa pasja.. zajawka na całe życie.