Witam.
Panowie,jutro będę oglądał SHL M11 rok 1964.
Papiery są ale"w połowie":-)
Jest kompletna,brak tylko siedzenia,nie zgnita....ile mogę gosciowi zaproponować żeby nie przepłacić.
Nie chce podać ceny,czeka na propozycję z mojej strony."Pan chce kupić a ja nie muszę sprzedawać".
PS.
Fotki obiecanej B1 wrzucę jutro,przez dwa dni po pracy relaksowałem się zwiedzając okolice z lotu ptaka(balon):-)
Pozdro
EDIT: Nieodpowiedni dział i brak zdjęć, przeniesione do odpowiedniego działu. Tomekk
SHL M11 1964
-
- GG: 0
- Moje maszyny: teraz Wsk Kos,Osa.Kiedyś 12 motorków Wsk:-)
- Kontaktowanie:
- xavier24
- Moje maszyny: WFM M06
M21W2
M06 B1
KOBUZ
MZ ES 250/1
Romet Pony - Lokalizacja: Kraków
- Kontaktowanie:
Re: SHL...
Najpierw zapytaj czy ma internet 
Co do ceny to osobiście nie doradzam, musisz wyczuć sprawę.
Osobiście miałem takiego co mówił że za dwuramówke 1000 zł przynajmniej się należy.
Potrzymałem go miesiąc (do świąt bożego narodzenia) i sam zadzwonił.
Kupiłem za 500 zł. Gratis dodał komara i orzeszek.
Pozdrawiam

Co do ceny to osobiście nie doradzam, musisz wyczuć sprawę.
Osobiście miałem takiego co mówił że za dwuramówke 1000 zł przynajmniej się należy.
Potrzymałem go miesiąc (do świąt bożego narodzenia) i sam zadzwonił.
Kupiłem za 500 zł. Gratis dodał komara i orzeszek.
Pozdrawiam
-
- Kontaktowanie:
Na mój + działa to że gość nie ma dokumentów:-)....bo mam je ja:-).
Znajomy dwa lata temu oddał ją gosciowi za 50!!!!!zeta,ale kwitów mu nie dał.Zgadaliśmy się i za uścisk dłoni kwity są u mnie:-)
Aby do piątku,zobaczymy...
Podobną sytuację miałem z B1 z innego mojego postu....zaczęło się od 1000(proponowałem 700)...przetrzymałem gościa...zadzwonił że odda za 500....przetrzymałem znowu,skończyła się kasiorka na % i tak zeszliśmy o kolejne kilka stówek....moto stoi u mnie w garażu:-)
Pozdro
Znajomy dwa lata temu oddał ją gosciowi za 50!!!!!zeta,ale kwitów mu nie dał.Zgadaliśmy się i za uścisk dłoni kwity są u mnie:-)
Aby do piątku,zobaczymy...
Podobną sytuację miałem z B1 z innego mojego postu....zaczęło się od 1000(proponowałem 700)...przetrzymałem gościa...zadzwonił że odda za 500....przetrzymałem znowu,skończyła się kasiorka na % i tak zeszliśmy o kolejne kilka stówek....moto stoi u mnie w garażu:-)
Pozdro
-
- Kontaktowanie:
Witam.
A więc za litra czegoś lepszego SHL trafi do mojego garażu
Kumpel odebrał ją dzisiaj,w pn będzie u mnie to wrzucę fotki:-)
Będzie przy niej trochę roboty....na pewno brak jej siedzenia,co dalej okaże się.
Pozdro
A więc za litra czegoś lepszego SHL trafi do mojego garażu

Kumpel odebrał ją dzisiaj,w pn będzie u mnie to wrzucę fotki:-)
Będzie przy niej trochę roboty....na pewno brak jej siedzenia,co dalej okaże się.
Pozdro