Idzie jak złoto

Idę grzebać dalej, za jakiś czas zdjęcia.
Nie ma to jak pocieszenieAlien pisze: ja bym zrobil 2x wiekszy
Wiesz znam kolesia co dobrze robi anodę, jakbyś chciał daj znać załatwię Ci po znajomościAlien pisze:Ladny ten tloczek...taki ciemny jakis! :->
Piłuję na płasko, po prostu te piasty są tak odlane!Alien pisze:Panie, masakra jak krzywo pilujesz!
Niestety OBR miałem na R1, a cylek wydał na R2Alien pisze:Na ile masz szlif robiony? Pierscienie masz ode mnie dopasowane? To jest ten zestaw OBR czy cos innego?
A czemu nie tak?Alien pisze:Chyba nie chcesz zamontowac tloka do walu i dopiero poxniej wal w kartery?
Rowków nie będę robił.Alien pisze:I przypadkiem nie upychaj tam wossnera przed zrobieniem rowka.
Jaki Ty jesteś chłopie uparty, nic głupszego się chyba nie da wymyśleć niż zapakować ten pierścień bez rowka! Cokolwiek błahego (odpukać) Ci się stanie choćby w trasie, a Ty jestes ugotowany.AudioBas pisze:Rowków nie będę robił.
Jak będę ściągać musiał tłok, to i tak będzie on do wywalenia to sobie natnę go
Też mamy taką nadzieję!Mam nadzieję, że całość będzie śmigała tak jakbym chciał!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości