Taaaa!Sebastian440 pisze:Po 24 poszliśmy spać życząc wszystkim miłej nocy
Chyba o 4 nad ranem!!!!
Taaaa!Sebastian440 pisze:Po 24 poszliśmy spać życząc wszystkim miłej nocy
Tak to zapamiętałem, pisze to co pamiętamSebastian440 pisze:Trochę lepiej się poczułem więc czas na podsumowanie.
Pierwszego dnia impreza u Skindera bardzo pozytywna, wszystko fajnie. Gospodarz fajnie zajmował się gośćmi alkoholu nie brakowałoNastępnego dnia małe zwiedzanie naszego burdelu i o godzinie 14 wyjeżdżaliśmy z Przysieka do Nieborowa. 160 km w 6 godzin, rozbiórka silnika u Aliena (czego tam niebyo w silniku
), zacier na autostradzie i ok 20 byliśmy na miejscu. Znowu alkoholu nie brakowało. Świetna zabawa z gospodarzem zlotu p. Wojciechem Burym (łu czego to nie robiliśmy
) Ok. 23 oprowadzeni zostaliśmy przez samego szefa po muzeum gdzie oczywiście przed Jawą 500 wylałem 20 % drina którego było mi szkoda. Pan WB bardzo otwarty i miły człowiek. Po 24 poszliśmy spać życząc wszystkim miłej nocy
Trzeba wspomnieć również o ośrodku który był również perfekcyjny. Prysznice i toalety w nienagannym stanie, aż przyjemnie było się wykapać rano po dobrze przespanej nocy. Obsługa kateringowa również super (
) Ogólnie najlepszy zlot na jakim byłem. Koledzy z forum mili wręcz nieśmiali i przyjacielscy. Niektórych uważam obecnie za kolegów z którymi z przyjemnością spotkam się za rok by wypić w leśnym zaciszu piwko.
Do zobaczenia za rok. Teraz jak poznaliśmy się trochę lepiej będzie można trochę bardziej zaszaleć wieczorem
Pozwolisz Seba, że odświeżę Ci pamięć:Sebastian440 pisze:Tak to zapamiętałem, pisze to co pamiętam
Wylałeś 85% drina z czego 20% na moje butySebastian440 pisze:(...) Ok. 23 oprowadzeni zostaliśmy przez samego szefa po muzeum gdzie oczywiście przed Jawą 500 wylałem 20 % drina którego było mi szkoda. (...) Po 24 poszliśmy spać życząc wszystkim miłej nocy(...)
Da się bardziej?Sebastian440 pisze:Do zobaczenia za rok. Teraz jak poznaliśmy się trochę lepiej będzie można trochę bardziej zaszaleć wieczorem
Seba spał w zamkniętych i jak skończył?Kapiii pisze:Będziemy spać zamknięci w samochodzie....
Jak się rzuciłem na niego i powaliłem na łóżko spierdzielili wszyscyStary pisze:p.s. Ciesz się, że Ci Audio nie wpieprzyłZa rok będziesz spał przywiązany do drzewa.
Opowiedz coś więcejAudioBas pisze:Koszu - najlepszy był, jak napadliście na jego namiot
A widziałeś rano znaczek firmowy Adidasa na twarzy Seby?Kapiii pisze:Opowiedz coś więcejAudioBas pisze:Koszu - najlepszy był, jak napadliście na jego namiot
To na pewno, i tak ***zajeb*** byłeś aktywny do czasu pójścia spaćAlien pisze:gdyby nie to że musiałem rano jechać to pewnie biegałbym razem z Wami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości