bartek85 pisze:Przepraszam że się wtrącę. Ale ta WSK kolegi raflo87 ledwie się kupy trzyma i nie dziwota że się boi 4 bieg zarzucić. Z filmiku ciężko coś porównywać ale wg mnie szału nie ma. Chwalić to się można kosmicznymi prędkościami w realu to zawsze inaczej wychodzi. Z dźwięku silnika słychać że już na 3 ledwo idzie gorzej od mojego zajechanego kobuza po przejściach. Jak masz naprawdę tak kosmicznie szybką WSK to zapraszamy na jaki kolwiek zlot lub spotkanie żebyś zaprezentował swoja maszynę wtedy rozwieją się wszelkie wątpliwości. I pewnie wszyscy Ci postawią flaszkę a na pewno ja. A jeszcze jedno pytanko gdzie mieszkasz że nie ma u ciebie kawałka w miarę prostej drogi do przetestowania prędkości maksymalnej ?
Nagraj Ty jakiś filmik to pogadamy bo nie miałem okazji widzieć jak Ci przyspiesza Twoja WSK a dodałeś tylko wpis.Jak masz coś do pokazania to porównajmy to.
Przecież pisałem że motor jest w trakcie testów i składania,co mam jeszcze wracać do orginału żeby potem ją katować, nie jest stworzony w celu jazdy na zloty. Dopiero będzie miało to ręce i nogi jak znajdę czas.
Mało kto dodaje filmiki i zyłuje WSK i nie trzeba mi 15-41. Wogóle spróbuj ktoś jakikolwiek pomiar na 2b i 3b.
Przecież nie pisałem że mam WSK z kosmosu tylko podzieliłem się wynikami ale widocznie Ty masz skoro zryty kobuz idzie Ci lepiej

pokazuj