Toć to panie ze 4 WSK można było by z tego złożyć

Panie to pół rzeczy których mam.Wszystkiego nie wyciągałem bo już mi się nie chciałoWsk125KOS1981r pisze:O J**any
Toć to panie ze 4 WSK można było by z tego złożyć
Nie kupiękubas229 pisze:[link=]http://tablica.pl/oferta/wsk-125-dzik-t ... 34A2H.html[/link]
może kupisz?
Części zawsze się przydająTomekk pisze:No ładną hurtownię sobie tam robisz. Czekam na kolejne relacje z prac
Działam ale przy innej wskmetzek pisze:Działasz coś ?
Coś tam działam.Tochybaja__ pisze:Jak tam działasz coś przy Wsk? :->
Dlaczego do regeneracjiAudioBas pisze:Zawias nadaje się do kompleksowej regeneracji
peter125-175 pisze:Dlaczego do regeneracji
Rozumiem Cię,ale nie mam na razie kasy na chrom techniczny.I jaki będzie problem później rozebrać zawieszenieKermit pisze:peter125-175 pisze:Dlaczego do regeneracji
Po co ci jakieś nowe simmeringi i olej, jak wszystko zaraz wyleci przez zardzewiałe lagi, kurde przecież to widać z odległości 100 m
Savier pisze:Jak w części pracującej nie ma to po co się srać. Danie chromu na lagi to tylko 50% roboty, reszta nadal może być zużyta
No fakt,jedne lagi mam od kosa to są wyje..neSavier pisze:Jak w części pracującej nie ma to po co się srać. Danie chromu na lagi to tylko 50% roboty, reszta nadal może być zużyta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości