Tutaj licytacja na alledrogo, ale pewnie taniej nie pójdzie

Temat dosyć ciężko dostępny więc tej z tablicy może już nie być.
Sporcik bardzo ładny powiedz mi czy czy na silniku masz wybite 059-3 czy w2bxs ? A ja tylko od siebie dodam ze brakuje ci klamki od hamulca bo jest założona od sprzęgłagabste pisze:[nieoskarmokwa pisze:co do elementów nieoryginalnych, nie wiem czy na pewno (małe zdjęcia) ale zdaje mi się że masz nie oryginalny kranik, bo na zdjęciu nie widzę długiej rączki, w Twojej WSK powinien być z długą rączką i przezroczystym lub pomarańczowym odstojnikiem ( viewtopic.php?f=94&t=8741 taki jak w tym temacie) mam taki, ale nie sprzedam choć dostałem za darmo Xdd
, ale taki mam tylko pisze, a co do kranika to musisz szukac na alledrogo, ostatni jaki widzialem na allegro kupilem za 45 zł+ wysyłka, a ten co dostalem to dostalem jakies poł roku po zakupie tego
![]()
Chciałeś się pochwalić?
A to na pewno dlatego, bo ja wpisywałem w wyszukiwarce "kranik wsk" i przeglądałem po kolei. Jeśli w nazwie aukcji nie było "WSK" to mi nie pokazało heh. Nie chcesz sprzedać tego kranika? Dam 20 zł plus przesyłka - masz 100% marży heheTomasz pisze:Może przez to ,że był inaczej opisany tj : Kranik paliwowy S W-8/2/Nowy![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam i powodzenia w polowaniu .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości