Przyszedł czas zaprezentować swój ostatni nabytek jakim jest "sporcik jedynka". Motocykl posiada dokumenty jest zarejestrowany na białe tablice, przegląd ubezpieczenie aktualne.Rocznik 74 troszku zmodyfikowany ale na szczęście w taki sposób że bez problemu można wrócić do oryginału. Jestem jego trzecim właścicielem, znam historie motorka co się z nim działo. Motocykl przez ostatnie lata był w rodzinie która o niego dbała (i lekko przerobiła). Do motocykla dostałem dużo części zamiennych jak i oryginalnych po przebudowie. Niestety i stety nie ma oryginalnego malowania co widać ale to dobrze bo i tak będzie w "meksykańskiej czerwieni" także nie mam stresu z niszczeniem oryginalnego lakieru

Chromy w naprawdę rewelacyjnej kondycji.
Dobra pitu pitu ale przejdę do konkretów jeśli ktoś miałby na zbyciu lub do wymiany takie gadżety:
-osłonę łańcucha (jest taka sama jak np w b1? )
-kolanko wydechu (może być do chromowania byle bez wgnieceń i nie dzisiejszej produkcji )
-obejma kolanka z mocowaniem osłony
-śruba wydechu ta długa
-akcesoryjnie jakby ktoś posiadał automat stop-u do hamulca przedniego taki jak w s2

Więcej rzeczy nie pamiętam jak coś to dopiszę

p.s. większe zdjęcia nie wchodziły czy ktoś wie od czego jest to siedzenie na fotce nr3 ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.