a i mówił że do końca jeździła 17k przebiegu pierwszy właściciel nie jeździł bo zachorował
cena 1000zł
chodzi CI o to czy da sie kopać tak ta sie silnik nie stoi sprawdzał kolega który mieszka bliżej:Dpeter125-175 pisze:Po pierwsze czy silnik nie stoi.
oj nie wiem tego mówił ze zakoserwowałgabste pisze:Jeżeli ci zalezy na motorku to silnik przed odpaleniem rozebrac w mak powymieniac uszczelniacze łozyska i zużyte elementy. Dowod ma a on jest w nim wpisany? czy tylko sam dowod posiada i nie ma mozliwosci spisania umowy k-s z osoba w dowodzie?
no nie wiem mówi że dowód ma jak dobrze powiedział to 1978rokgabste pisze:bez zdjec ciezko cokolwiek powiedziec i jak z tymi dokumentami?
tzn jak zwykłe w rudej tzn chodzi Ci ze sama rdza ?? dowód ma blache pewnie też a czy ją wyrejstrował to nie wiem mówił że nie płacił ubezpieczenia 30lat odkąd zachorował wtedy nie scigali z tego co wiem za niepłaceniemistrzunioss pisze:jeżeli to zwyklę b3 wyrejestrowane i w rudej to się nie opłaca a jeżeli fajny stan zarejestrowana z blacha i dowodem to już inna sprawa
Czytaj uważnie! cena 1000złpeter125-175 pisze: sama rdza ??
Co:D????????????gabste pisze:Czytaj uważnie! cena 1000złpeter125-175 pisze: sama rdza ??
Nie doczytałem za 1000 zł i nie na chodzie.Nie opłaca się jej kupić.Zrób jakieś zdjęcia bo nie jesteśmy jasnowidzamigabste pisze:Czytaj uważnie! cena 1000złpeter125-175 pisze: sama rdza ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości