Militarna Wsk 125
- dronx
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Re: Militarna Wsk 125
Witam to szykuj skrzynala i przyjedz z tym do Bornego
wtedy lepiej rozmowy idą ehheehhe

-
- Moje maszyny: WSK M06B1-125
AWO 425 T
BMW R60-6 - Lokalizacja: Nowy Tomyśl
- Kontaktowanie:
koncze własnie wstępny montaż, mam plan tej zimy dać moto do pomalowania. Praktycznie do zakupienia zostały jeszcze pierdoły które są dostępne praktycznie w kazdym sklepie.
Dobrze że sprawdzam czy czesci pasuja, bo już znalazłem kilka byków, których nie przewidziałem.
Jedno pytanko, jak zamocowałes osłony od ruska? możesz wrzucic fotkę? chce to zrobic jakość z głową, omijając metodę przyspawania do ramy
Dobrze że sprawdzam czy czesci pasuja, bo już znalazłem kilka byków, których nie przewidziałem.
Jedno pytanko, jak zamocowałes osłony od ruska? możesz wrzucic fotkę? chce to zrobic jakość z głową, omijając metodę przyspawania do ramy

- qpa
- Moje maszyny: mustang ttr
- Kontaktowanie:
fotki jakies dawaj 

-
AWO 425 T
- Kontaktowanie:
Ok prezentuje pierwszą fotkę mojej pancer WSK.

Jak widać jestem w trakcie wstępnego montażu. Już złapałem parę bubli, które po malowaniu były by trudne do wyprowadzenia.
W przyszłym tygodniu kończę tylne zawieszenia ( obecnie jest skręcone na opaski
) Oraz musze pospawać przedni błotnik. Błotnik, znalazłem na złomie i był nieźle pokiereszowany. Teoretycznie aby go wyprowadzić potrzebna by była niezła ilość szpachlu, no chyba że trafi do militarnej WSK - to inna sprawa, wszystkie te pogięcia dadzą smaczek.
Jako osłona goleni, mam plan zastosować gumy od MZ, będę je miał w przyszłym tygodniu, i będę musiał je jakość dopasować.
Do zamocowania zostały jeszcze osłony na nogi, oraz pałąki na przednie i tylne koło. Coś na wzór pomysłu kolegi.

Jak widać jestem w trakcie wstępnego montażu. Już złapałem parę bubli, które po malowaniu były by trudne do wyprowadzenia.
W przyszłym tygodniu kończę tylne zawieszenia ( obecnie jest skręcone na opaski

Jako osłona goleni, mam plan zastosować gumy od MZ, będę je miał w przyszłym tygodniu, i będę musiał je jakość dopasować.
Do zamocowania zostały jeszcze osłony na nogi, oraz pałąki na przednie i tylne koło. Coś na wzór pomysłu kolegi.
- ziorko
- Moje maszyny: WSK 125 M06B3
WSK 175
W21W2
Simson S50
KTM-PUCH (na pedały) - Lokalizacja: Działoszyn
- Kontaktowanie:
Mega projekty
zawsze chciałem sobie coś takiego zrobić. Tylko czy ten silniczek S01 daje rade?

-
AWO 425 T
- Kontaktowanie:
No silny jak twój Avatar to nie będzie, lecz w przyszłości chce włożyć S04. Do tego jakis tuning aby te kilka koni jeszcze zagarnąć do zagrody. Druga sprawa to wiem że z corssowymi motocyklami nie pogadam, z ścigami też.
Wzrost masy jest nieznaczny, tym bardziej że nie ważę 100kg więc spokojnie mnie uciągnie. Bardziej co do szybkości dadzą o sobie znać opony
Wiem czego oczekuje od motocykla, i wiem też czego moge się spodziewać.
Wzrost masy jest nieznaczny, tym bardziej że nie ważę 100kg więc spokojnie mnie uciągnie. Bardziej co do szybkości dadzą o sobie znać opony
Wiem czego oczekuje od motocykla, i wiem też czego moge się spodziewać.
- dronx
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Witam fajna maszyna Ci wychodzi
co do mocowania osłon od ruska to ja to rozwiązałem wkrętami
było najszybciej
a co do mocy to proponuje zębatkę 55 zębów i wtedy prędkość około 50 ale moc większa
pozdrawiam

a co do mocy to proponuje zębatkę 55 zębów i wtedy prędkość około 50 ale moc większa

pozdrawiam
-
- Moje maszyny: M06B1
- Kontaktowanie:
Podobają mi się takie projekty.Sam zajmuję się przywracaniem do życia pojazdów militarnych a teraz szykuję B1-kę na WOP.
W przyszłym roku będę na Bornym-trzeba będzie ją jakoś wciągnąć do Ziła
.Może się spotkamy.
W przyszłym roku będę na Bornym-trzeba będzie ją jakoś wciągnąć do Ziła