Korzystał ktoś z archiwizatora allegro
-
- GG: 1339321
- Kontaktowanie:
Korzystał ktoś z archiwizatora allegro
Korzystał ktoś z was z archiwizatora allegro lub z innej podobnej strony archiwizującej aukcję ? Zastanawia mnie czy jest jakaś opcja żeby nie płacić tyle za jedno odblokowanie numeru .
Kupie części do Hondy CB 500 FOUR z lat 70 lub całą Honde !!! rafal.junak@gmail.com
- iron_bird
- GG: 9680903
- Moje maszyny: M06B3 83r
M21W2 Kobuz 76r - Lokalizacja: Zagórów - PSL
- Kontaktowanie:
Re: Korzystał ktoś z archiwizatora allegro
Ja korzystam z tego http://www.allegromat.pl Całkowicie za darmo.
-
- Kontaktowanie:
Szukam części do starej Hondy z lat 70-tych i niestety nie ma ani jednej części na tej stronie ,Ale dięki
Kupie części do Hondy CB 500 FOUR z lat 70 lub całą Honde !!! rafal.junak@gmail.com
- Muciek
- Moderator
- Moje maszyny: Yamahy RD250 75 76 78
- Kontaktowanie:
Ebay.com <===== Tam pewnie jest wszystko.
-
- Kontaktowanie:
Tak jest tam wszystko i nawet za w miarę dobre pieniądze ale ze stanów jeszcze nic nigdy nie ściągałem i nie wiem jak wygląda sprawa z przesyłkami .
Są też części w Holandii i Niemczech ale są to głównie nowe części i ceny w Euro które skutecznie odstraszają .( przynajmniej na razie) Dlatego szukam w PL. W archiwum allegro bo czasami się zdarza że pomimo ze aukcja jest z 2-3 lat temu to czasami ludzie dalej posiadają jakieś części do Hondy Cb 500 Four . Ale tu znowu allegro chce za każdy odblokowany numer tel 11zł mnożąc to przez powiedzmy 50 aukcji wychodzi też nie mała suma i tak błędne koło się zamyka ...
Są też części w Holandii i Niemczech ale są to głównie nowe części i ceny w Euro które skutecznie odstraszają .( przynajmniej na razie) Dlatego szukam w PL. W archiwum allegro bo czasami się zdarza że pomimo ze aukcja jest z 2-3 lat temu to czasami ludzie dalej posiadają jakieś części do Hondy Cb 500 Four . Ale tu znowu allegro chce za każdy odblokowany numer tel 11zł mnożąc to przez powiedzmy 50 aukcji wychodzi też nie mała suma i tak błędne koło się zamyka ...
- MajkelCIN
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 59' XJr 1300 01'
Gnom 5.? - Lokalizacja: Cinowo
- Kontaktowanie:
Masz zabytkowy motocykl Japoński. Ceny części nie będą spadać. Kupuj co Ci potrzeba, dopóty dopóki jeszcze są i ludzie nie wołają za nich kosmicznych sum. Ściągnij katalog części(gdzie, nie wiem, nie pytaj), serwisówkę i działaj, coś na 100% pasuje od innych Hond i być może wiele młodszych= niższe ceny. Się ciesz, że nie masz jakiegoś AJSa, co w PL są z 2-3 sztuki, to byś dopiero psioczył, że części drogie i niedostępne
. W UK kiedyś było dostępnych wiele takich Hond, szukaj tam, być może w całości coś zakupisz na części.
Powodzenia w poszukiwaniach!
.

Powodzenia w poszukiwaniach!