Bubel nie bubel ale pasują dobrze.freeshooter pisze:Uważajcie na tego typa co niby pracował w Świdniku ja kupiłem o takiego cwaniaczka emblematy i na pewno nie są oryginalne są cienkie i dwa prawa ale decyzja należy do was to uwczesny bubel nawet nie na aluminium
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5864freeshooter pisze:lipton96 allegro.pl
Uwaga na pacjenta wziął kasę i nie przysyła części nie jestem 1 oszukanym
Sebastian440 pisze:memberlist.php?mode=viewprofile&u=5864freeshooter pisze:lipton96 allegro.pl
Uwaga na pacjenta wziął kasę i nie przysyła części nie jestem 1 oszukanym
Dobra, już wszystko wyjaśnione, paczka została do mnie wysłana ponownie i dzisiaj ją otrzymałem. Wszystko się zgadza, więc w takiej sytuacji chyba poczta nawaliła...Arek19973 pisze:Nick: Andrzej
Imię: Andrzej
Adres: http://tablica.pl/oferta/wsk-oryginalne ... 455f251c4d
Powód: sprzedawca olewa chętnych na swój oferowany przedmiot.
Wyjaśnienie: Zamówiłem 10 sierpnia dwa komplety emblematów za pobraniem, raz po tygodniu czekania udało mi się dodzwonić do sprzedawcy i zapewniał mnie że wysłał emblematy, jeszcze mówił że pracował w Świdniku i że wykonuje szlify cylindrów. Chodziłem na pocztę i nigdy nic nie było do mnie. Wiele razy dzwoniłem, aż wczoraj dostałem smsa że głośnik nie działa w telefonie i żebym pisał smsem. W takiej sytuacji poprosiłem o numer przesyłki. Żadnego odzewu wczoraj, aż dzisiaj napisałem że jeżeli nie wyjaśni sprawy to całą sytuację opiszę właśnie tutaj i że raczej to będzie niekorzystna sytuacja dla niego. Po 10 minutach odrazu dostałem smsa o treści: "Opisuj dobie co chcesz przesyłka wrucila do mnie spowrotem.prosze kupic sobie u konkurencji.prosze straszyc kogo innego kasy pan nie wplacal" Całe szczęście nie wpłacałem pieniędzy, tylko wybrałem wysyłkę za pobraniem, ale przyznajmy szczerze, że mimo wszystko straciłem czas, czekając na te emblematy.
Kolega ma rację ciężki przypadek sam się wwaliłemauriol77 pisze:od kikona to radzę z daleka się trzymać ,bo mało takich kanciarzy jest.
Dobre, się kurde ubawiłemAudioBas pisze:Nie ma nikogo na regionie co pojedzie wyjaśnić sprawę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość