Ten przedni dolny uchwyt silnika jest nie oryginalny.Ktoś sobie go przyspawałWojtek3362 pisze:Panowie, prosiłbym was o pomocWyczytałem że w tym roczniku mocowanie silnika było na jeden uchwyt. Czyli to oznacza że te widoczne, przyspawane uchwyty są nie potrzebne? Zostaje tylko ten mały, pojedynczy?
Z tymi stopkami to niezabardzo jak ktos ma odnowioną wsk lakier wyciera się trocheqpa pisze:Stopki pasażera fajne.
Czyli wywalił ten zaznaczony na czerwono, a wyrównać tylko spawy zaznaczone na zielono? Sorry że męczępeter125-175 pisze:Ten przedni dolny uchwyt silnika jest nie oryginalny.Ktoś sobie go przyspawałWojtek3362 pisze:Panowie, prosiłbym was o pomocWyczytałem że w tym roczniku mocowanie silnika było na jeden uchwyt. Czyli to oznacza że te widoczne, przyspawane uchwyty są nie potrzebne? Zostaje tylko ten mały, pojedynczy?
.Wywal go,powinien być pojedynczy .
A w którym miejscu się wyciera? Bo sam mam takie i nie zauważyłem żadnego wycieranaia lakieruguziec583 pisze:Z tymi stopkami to niezabardzo jak ktos ma odnowioną wsk lakier wyciera się trocheqpa pisze:Stopki pasażera fajne.
- po zmierzeniu na prostej ramie dla silnika 175cm3 są następujące odległości:Wojtek3362 pisze:Jaki jest tutaj rozstaw łap silnika?
Chodzi mi o wymiar 1 i 2 z obrazka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości