Kawasaki gpz 600 86'
- wÓóCasH
- GG: 0
- Moje maszyny: WSk m06 b3
- Kontaktowanie:
Kawasaki gpz 600 86'
Witam, chciałbym zaprezentowac motocykl który z powodu lekkiego szlufu pod koniec ubieglego roku postanowiłem przerobic na motocykl typu streetfighter. Motocykl nie jest jeszcze w pelni skonczony, pozostalo mi jeszcze zrobic zbiorniczek wyrównawczy oraz zegary. Bardzo prosze o opinie na temat wygladu moto, co o nim sadzicie i wg
Pozdro!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Muciek
- Moderator
- Moje maszyny: Yamahy RD250 75 76 78
- Kontaktowanie:
Re: Kawasaki gpz 600 86'
Lepiej wyglądał z owiewkami...
- MajkelCIN
- Moje maszyny: WSK 59' XJr 1300 01'
Gnom 5.? - Lokalizacja: Cinowo
- Kontaktowanie:
Jeżeli masz zamiar tym latać na kole/stunt to poszukaj coś innego. Jezeli normalna jazda to ok. Z owiewkami wyglądałby lepiej.
- Adrian.
- GG: 11487935
- Moje maszyny: Jawa 350
WSK 2xM06B3 - Lokalizacja: Okolice Szczytna
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem z owiewkami wyglądał lepiej , teraz jakoś dziwnie tak ciut zawiewa WT.
- Muciek
- Moderator
- Moje maszyny: Yamahy RD250 75 76 78
- Kontaktowanie:
http://www.scigacz.pl/Streetfighter,uli ... ,9182.html
....Made in Polska
Niestety, jak to zwykle w życiu bywa łatwiej jest mówić o najlepszych modyfikacjach, niż umiejętnie zastosować je w praktyce. W tym zdaniu zawiera się odwieczna prawda o ludziach, samochodach, domach i innych rzeczach, w tym także niestety dotyczy to motocykli. Tym gorzej, że streetfightery z tego powodu też ucierpiały i to srodze. Mówię tu o ludziach, którzy kupili sportową maszynę, zaliczyli palmę, szlifa, slida, glebę lub innego rodzaju przyziemienie. Kolega taki z braku kasy, chęci czy umiejętności zdejmuje owiewki albo raczej to, co z nich zostało i chwali się swoim ""streetfighterem"". Powiedzmy sobie szczerze - motocykl sportowy po palmie to nie streetfighter, to nawet nie motocykl tylko często kupa gruzu poklejona na poksylinę i taśmę klejącą, gumę do żucia i inne wynalazki, które opracował właściciel. A jeżeli chodzi o składanie motocykli przez niektórych, to zapewniam was kreatywności i weny twórczej ludziom nie brakuje. Możecie się zemną zgodzić lub nie, ale to jest prawda. Nazwanie powypadkowego padła streetfighterem można porównać do mówienia na ratlerka pitbull. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Mały ujadający dywanik bojący się wszystkiego nigdy nie będzie groźnym psem.
- wÓóCasH
- Kontaktowanie:
Ok Panowie, rozumiem ze nie kazdemu musi sie podobac. W owiewkach wygladal archaicznie, a ja potrzebuje moto ktore bedzie sie mi podobało oraz bedzie sprawne technicznie, a z tej racji ze jeszcze sie ucze, to troche kasy szkoda na zakup nowszego moto. Kawa zostala odnowiona przedewszystkim technicznie, wszystkie zuzywalne czesci wymienione na nowe, a wyglad, to moja fantazja, tym co widziei ja w orginale teraz sie bardziej podoba (badz robią mnie w ch*ja) noi i nie ukrywam ze z tym WT to powaznie przesadzacie.
- MajkelCIN
- Moje maszyny: WSK 59' XJr 1300 01'
Gnom 5.? - Lokalizacja: Cinowo
- Kontaktowanie:
Dołóż jakąś fajną klatkę, w przyszłości nie będziesz musiał go ponownie przerabiać w razie W.wÓóCasH pisze:Ok Panowie, rozumiem ze nie kazdemu musi sie podobac. W owiewkach wygladal archaicznie, a ja potrzebuje moto ktore bedzie sie mi podobało oraz bedzie sprawne technicznie, a z tej racji ze jeszcze sie ucze, to troche kasy szkoda na zakup nowszego moto. Kawa zostala odnowiona przedewszystkim technicznie, wszystkie zuzywalne czesci wymienione na nowe, a wyglad, to moja fantazja, tym co widziei ja w orginale teraz sie bardziej podoba (badz robią mnie w ch*ja) noi i nie ukrywam ze z tym WT to powaznie przesadzacie.
-
- Kontaktowanie:
Brak tłumika to także twoja fantazja? I łyse opony? Nie ma co, oryginalny jesteś 

- wÓóCasH
- Kontaktowanie:
Jasne ze moja fantazja..... co jak co, ale mało spostrzegawczy jestes, na zdj jest duzo wiecej braków niz zauwazyłes. Co do opon, to ja jednak mysle ze po zdarciu 1-2 mm bieznika nadal nadaja sie do uzytku, ale rozumiem ze u Cb opony tracą własciwosci trakcyjne wraz z utratą zapachu swiezej gumy.....
-
- Kontaktowanie:
Na zdjęciach widać, że przednia ma max 1 mm bieżnika a tylna już ociera się o znaki. A reszta? Golas jakich wiele i uwierz mi, chciałbym napisać coś innego, bardziej przychylnego 

- korba222
- Kontaktowanie:
Trochę go szkoda. To ładny klasyk.