Bluźnisz synujawamustang pisze:Jest jaka jest ale NAPEWNO ma ładniejszą linie niż ogary ! Tyle z mojej strony

Bluźnisz synujawamustang pisze:Jest jaka jest ale NAPEWNO ma ładniejszą linie niż ogary ! Tyle z mojej strony
Nie mów do mnie synu, nie jesteś moim ojcem....NocnyJastrzab pisze:Bluźnisz synujawamustang pisze:Jest jaka jest ale NAPEWNO ma ładniejszą linie niż ogary ! Tyle z mojej strony
Wyjąłeś mi to z ustkapitan zbik pisze:Jak powiadał klasyk "Jawki to zło"![]()
Może i faktycznie lepiej wykonane i bardziej "jakościowe" niż Romety, przyznam też że wygodniejsza niż Ogary serii 20X, ale niestety brzydkie to jak nieszczęście. Nie mówię tu o Twojej bo akurat ładnie ją zrobiłeś (czy na baku nie powinien być napis JAWA??), tylko ogólnie. Jak chodziłem do szkoły podstawowej to mój kolega z klasy miał taką samą, po bracie, brat był pedantem i miał tą Jawkę w stanie idealnym, jak z fabryki, pamiętam czyścił ją kosmetykami Amway'a (Amway to był wtedy czad). Ja miałem już wtedy WSK 125 i raz się z tym kolegą zamieniłem na parę minut, on jeździł moją WSK a ja jego Mustangiem. Zrobiłem parę kółek, jak minęło pierwsze wrażenie że jadę na miotle (takie to wąskie) i przestałem mylić biegi (na odwrót niż w "normalnych" moplikach) to mi się już znudziło, zgasiłem i czekałem na kolegę żeby już wrócił moją 125tką, niestety jemu się do zamiany nie spieszyło![]()
Po latach kupiłem sobie Ogara 200, wg mnie przynajmniej z wyglądu bije Jawkę na głowę...
No ale o gustach się nie dyskutuje, ważne że się Tobie podoba i że dobrze o nią dbasz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości