CeZetHa pisze:Niestety moje plany wyjazdowe ch*** strzelił i nie mogę pojechać. W każdym razie innym uczestnikom życzę szerokości

Ja też walczę z drobną usterką, ale jestem dobrej myśli.
CeZetHa pisze:Niestety moje plany wyjazdowe ch*** strzelił i nie mogę pojechać. W każdym razie innym uczestnikom życzę szerokości
Jakie plany, zawracasz czy jedziesz do celu ?motolis pisze:Pomału się przemieszczam , będę miał kompana ,który do mnie dojedzie Junakiem ,dziś nocleg koło Warszawy mamy w planach
Toć weź wodery, pontony i rozstaw się. W czym problem, sezon wędkarski chyba cały rok trwaJueS pisze:Nie ma czegoś takiego jak zła pogoda... są tylko źle ubrani ludzie i źle zorganizowane imprezy.
Zanim się wypowiesz, wejdź jak biały człowiek na strony z prognozą pogody i zauważ, że w dniach 31.05-01.06 są praktycznie 0-10% szans na opady. Temperatura do 20 stopni C. Nie wiem dlaczego robisz z siebie idiotę z takimi tekstami.Skinder pisze: Toć weź wodery, pontony i rozstaw się. W czym problem, sezon wędkarski chyba cały rok trwa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości