http://www.youtube.com/watch?v=zSAfsYRH-Qc
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zSAfsYRH-Qc[/youtube]
Pozdrawiam wszystkich kochających polskie motocykle

Która to wersja GP jeśli można wiedzieć?grzechu212 pisze:Test kamerki GoPro![]()
Bixen piękna sprawa, będzie wolna kasa z miejsca zakładam w m21. Miałem w GS500 i wszystko jak na dłoni widać <3
I niestety ale chyba mieli prawo się "czepiać" skoro ich oślepiałeś. Ludzie montujący w swoich sprzętach tzw. "uniwersalne" zestawy HID zapominają, że o ile adapter palnika jest w miarę dopasowany do oprawy żarówki to już ani klosz lampy, ani odbłyśnik (przede wszystkim inna ogniskowa!) przeznaczony do pracy z żarówkami nie spełnia swojego zadania.Lajas pisze:Byli tacy co czepiali się że po oczach świecę ale bixenon ma przesłonę i nie ma szans na oślepienie kierowcy jadącego naprzeciwko!!!Są zestawy w necie HID bez przesłony(często montowane w autach, ale też widuję je w moto japońcach i innych) które świecą wszędzie ale najbardziej w oczy i na korony drzew![]()
Zwróć na to uwagę!!!
Długie zawsze oślepiają, nigdy zatem nie używa się ich, gdy z naprzeciwka coś nadjeżdża.zubr9471 pisze:Ja osobiście używając oryginalnych żarówek 25 lub 35 W "oślepiam" długimi...
Nawet 5 watowa zarowka w latarce skierowana prosto w oczy potrafi oslepic.zubr9471 pisze:To oślep sie halogenem tira z naprzeciwka a potem żarówką 25W wueski i napisz o wrażeniach.BikerDS pisze:Długie zawsze oślepiają, nigdy zatem nie używa się ich, gdy z naprzeciwka coś nadjeżdża.zubr9471 pisze:Ja osobiście używając oryginalnych żarówek 25 lub 35 W "oślepiam" długimi...
Sam zacząłeś...zubr9471 pisze:To oślep sie halogenem tira z naprzeciwka a potem żarówką 25W wueski i napisz o wrażeniach.BikerDS pisze:Długie zawsze oślepiają, nigdy zatem nie używa się ich, gdy z naprzeciwka coś nadjeżdża.zubr9471 pisze:Ja osobiście używając oryginalnych żarówek 25 lub 35 W "oślepiam" długimi...
Jakbyś troszkę więcej jeździł to nie musiałbyś na sucho testować wrażeń i kazać innym. Po Twoim wieku spodziewałbym się większego doświadczenia i rozwagi. Jeśli uważasz, że oślepianie na długich jest OK to zachowaj to dla siebie. Zaraz pewnie przeczytamy jak dużo kilometrów jeździsz i jak ogromne masz doświadczenie.zubr9471 pisze:To oślep sie halogenem tira z naprzeciwka a potem żarówką 25W wueski i napisz o wrażeniach.BikerDS pisze:Długie zawsze oślepiają, nigdy zatem nie używa się ich, gdy z naprzeciwka coś nadjeżdża.zubr9471 pisze:Ja osobiście używając oryginalnych żarówek 25 lub 35 W "oślepiam" długimi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości