Najwyższy czas na odświeżenie tematu. Silnik łupnięty w pół i z tego co zobaczyłem to silnik faktycznie był po remoncie. Korba na wale ma luz tylko na boki i to książkowy. Tłok jest R2, skrzynia nie wygląda na 30000tyś km. Tarcze sprzęgła też wyglądają dobrze. Ogólnie wszystko jeszcze pewnie wyjdzie w czasie dalszego rozkręcania. Powiedzcie mi tylko jak rozkręcić zabierak kosza i jak ściagnąć to ustrojstwo z wału:
IMG_20140929_172108.jpg
IMG_20140929_172045.jpg
IMG_20140929_164740.jpg
IMG_20140929_164735.jpg
2.jpg
Druga sprawa to taka, że byłem wczoraj w WK z dowodem i kartką na której było napisane, że pojazd jest wycofany tymczasowo na jakiś tam okres i dałem to babce w okienku... Jej pierwsze słowa brzmiały: NIE DA SIE. Oczywiście sie zdenerwowałem bo wsk bez papierów jest warta tyle ile waży więc bym o wiele przepłacił, ale podniesionym głosem tłumaczyłem babce, że musi sie dać bo w dowodzie nie jest nic napisane, a na kartce napisali tylko, że wycofana tymczasowo a nie wyrejestrowana. Wtedy babka zdenerwowana poszła sie zapytać koleżanki i tyle udało mi się usłyszeć "przyszedł jakiś pan i podnosi na mnie głos bo twierdzi, że to da sie zarejestrować" po czym przyszła i stwierdziła, że się nie da i koleżanka mówi tak samo. Przeprosiłem ją i powiedziałem, że nie chce krzyczeć tylko, że wiem, że da się to zrobic a ona widocznie za mało wie i niech się jeszcze kogoś zapyta albo zasięgnie języka gdzieś indziej

babka sie spojrzała i poleciała do gościa który tam najdłużej pracuje. Po paru minutach przyszła z opuszczoną głową i stwierdziła, że się jednak da

tak wiec dzisiaj mają mi zadzwonić i której mam podjechać po tablice próbne, żeby załatwić ubezpieczenie i przegląd. To byłoby na tyle

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.