Niż ta yamaha? wygląd jej mnie urzeka

Po pierwsze nie ma "hondy TDM"kacper123190 pisze:jeździł ktoś na tym i na tym? chyba taką bardziej mądrzejszą decyzją będzie ta honda http://olx.pl/oferta/yamaha-tdm-850-twi ... eeae7f8a6a
TDMkacper123190 pisze:TMD
kacper123190 pisze:Przepraszam mój błąd, miałem na myśli yamahe a napisałem honde. AndrzejJ znając życie Ty w wieku 16 lat jeździłeś już na R6 i innych sprzętach. Mój wzrost to 178, waga 76, nogi mam raczej bardzo silne, a yamaha TMD raczej jest zdrowa ponieważ ksiądz ją sprzedaje.
Motocykl głównie ma mnie nauczyć jeździć i przygotować pod coś naprawdę dużego, zauważyłem ze wszyscy każą kupować jakieś gs500, naprawdę nie ma innych motocykli które są też dobre jak np. yamaha TDM? moto myślę ze będzie w moim posiadania jakieś 4 lata, zadbać o nią to jest pewne na przeglądy i tp. żałować nie będę.rafalgb pisze:TDM ******zajeb****** moto. Moja 25letnia XTZ750 do dzisiaj jeździ jak trzebai to w pełnym załadunku. Jeśli ty zadbasz o Yamahe to ona zadba o ciebie.
TDMkacper123190 pisze:TMD
Nie wiem Kolego ile i jakimi motocyklami jeździłeś ale TDM to nie jest motocykl do nauki jazdy i nie sugeruj się tutaj niską mocą jego silnika. Osobiście uważam, że to raczej sprzęt dla osób z doświadczeniem - tu mam na myśli masę, położenie środka ciężkości czy też charakterystykę silnika. Poza tym jeżeli twierdzisz, że TDM ma Cię przygotować pod coś naprawdę dużego to nie gniewaj się ale tu ośmielę się twierdzić, że chyba nie miałeś okazji obejrzeć i przymierzyć się do tego modelu na żywo.kacper123190 pisze:Motocykl głównie ma mnie nauczyć jeździć i przygotować pod coś naprawdę dużego, zauważyłem ze wszyscy każą kupować jakieś gs500, naprawdę nie ma innych motocykli które są też dobre jak np. yamaha TDM
Absolutnie w niczym, pomijając fakt, że porównywanie tych motocykli pod względem czegokolwiek moim zdaniem nie ma chyba żadnego sensukacper123190 pisze:Jestem ciekaw co jest lepszego w takim gs500 niż w TDM?
Skrzynia ? sprzeglo? chyba za duzo czytasz.Miko pisze:R6 na pierwsze moto to raczej bardzo śmiała decyzja. Poza tym jest chyba lekko po przejściach. Do tego ryzykowna skrzynia i sprzęgło.
A tak na marginesie masz prawko na A?
Widzę ze mało jeszcze wiesz. R1 jest lepszym wyborem na pierwsze moto niż R6, ponieważ R6 w bardzo dziki sposób oddaje moc a R1 ciągnie równiutko od dołu do góry tylko cena jaka jest obecnie mnie nie stać na to. Dziś o 19-stej jadę oglądać yamahe TDM bardzo możliwe ze wpadnie w moje ręce na dłużejAndrzejJ pisze:przecież mówię ci, żebyś R1 kupił, bo potem sprzedać R6 i szukać R1 stracisz dużo czasu i pieniędzy.
Pokaż zdjęcie tylnej opony tego junaka
Eeee, to żart, czy piszesz na poważnie?kacper123190 pisze:ja mam też junaka 901 rs mocą on nie grzeszy... ale jak się bujnąć to 90 poleci, jest on dużo wyższy od wsk i trenowałem nim wchodzenie w zakręty, zejść na kolano potrafię
Agresywna r6 to tylko rj03, smigam na niej drugi sezon i nie chce innej po 2003 to juz nie te same r6. R1 rn09 lagodna?kacper123190 pisze:Widzę ze mało jeszcze wiesz. R1 jest lepszym wyborem na pierwsze moto niż R6, ponieważ R6 w bardzo dziki sposób oddaje moc a R1 ciągnie równiutko od dołu do góry tylko cena jaka jest obecnie mnie nie stać na to. Dziś o 19-stej jadę oglądać yamahe TDM bardzo możliwe ze wpadnie w moje ręce na dłużej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości