Poniżej kilka fotek sprzętu jaki upolowaliśmy.

Poniżej zdjęcie z małego wypadu 3/4 motórów - na tą chwilę wszystkie są już zarejestrowane i gotowe do zadbania o nie. Proszę nie sugerować się znaczkiem BMW na czarnej - to taki mały psikus, który z czasem oczywiście zniknie - Chyba

Krótka historia mojej Wueski:
Nigdy wcześniej nie jeździłem motocyklem, ani nie posiadam prawa jazdy kat. A stąd pomysł zakupu motocykla do 125cm3. Nie znam się na budowie tej maszyny, ale chcąc nie chcąc - Bardziej oczywiście chcąc

Zakupiona pod Płońskiem od człowieka, który nie za bardzo wiedział chyba co z nią chce zrobić - podobno po remoncie silnika, jednakże Brobmw nie jest przekonany do tego, a jeszcze jej nie rozebrałem. Wszystko miało być tip top z maszyną, jednak jak to bywa na miejscu zostało to dość mocno zweryfikowane. Motór wyrejestrowany w można powiedzieć częściach - zapłacili i zabrali w dobre ręce. Po doprowadzeniu do kultury, walce z urzędami, jeżdżeniu w kółko i załatwieniu opinii rzeczoznawcy udało się zarejestrować sprzęt, ubezpieczyć i zrobić przegląd. Na tą chwilę w wuesce nie zrobiłem nic, ale niebawem ruszam z kopyta - postaram się na bieżąco opisywać w temacie co i jak się dzieje.