Witam jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość . Dodam tylko że zaczynam się bawić w zabytki a zwłaszcza WSK
dostałem od znajomego takiego wraka chcę go odrestaurować tylko nie wiem do czego ja podpiąć ani to kos ani .....
nie pasuje mi zawieszenie przód jak myślicie przeróbka czy w jakimś modelu tak szło
idetyfikacja modelu
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK ,KOS 1985
- Kontaktowanie:
idetyfikacja modelu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 2015-01-22, 23:07 przez wojtekBB, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bysio
- Moje maszyny: WSK M21W2 1974 rok
Romet MR-2375 - Lokalizacja: Tolniki Wielkie
- Kontaktowanie:
Re: idetyfikacja modelu
WSK M06 B3 "Kos" końcówka produkcji, 1883-85 rok.
Przedni błotnik jak i tylni masz nieoryginalne, powinny być płytkie a przedni z specyficznym kosowym uchwytem, przystosowanym do lagów. No i tylne amortyzatory powinny być bez szklanek, poza tym okej.
Przedni błotnik jak i tylni masz nieoryginalne, powinny być płytkie a przedni z specyficznym kosowym uchwytem, przystosowanym do lagów. No i tylne amortyzatory powinny być bez szklanek, poza tym okej.

Jadę, jadę na motórze wiater mi owiewa twarz!
Mam na sobie czarne spodnie a na brzuchu czarny pas!
Mam na sobie czarne spodnie a na brzuchu czarny pas!
- brobmw
- Moje maszyny: WSK 125 Kos
WSK 175 Kobuz - Lokalizacja: Piaseczno
- Kontaktowanie:
Z Kosa to tylko "chorągiewki" niewyraźne zdjęcie ale z tego co widzę to przedni zawias jest ze zwykłej b3 tylko ma obcięte górne oslony lag.Bysio pisze:WSK M06 B3 "Kos" końcówka produkcji, 1883-85 rok.
Ostre zakręty Ty lecisz nieugięty.
- Filip518
- Moje maszyny: M21W2 Kobuz '76
M06B1 '68
Komar 2330 '74
Suzuki RG80 '92 - Lokalizacja: Wartkowice
- Kontaktowanie:
Mi to wygląda na zwykłą zawiechę z S1 z uchwytami z Kosa..