Oddam WSK 125M06B3 do kapitalnej renowacji.
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06 B3
- Kontaktowanie:
Oddam WSK 125M06B3 do kapitalnej renowacji.
Witam,
Poszukuję kogoś kto wykona kapitalny remont mojej włesiuni i przywróci jej stan lepszy niż fabryczny jest to m06b3 z 1973roku. Mieszkam w Działoszynie woj. Łódzkie osobiście chęci mam wielkie aby zrobić to sam tylko brak czasu na to nie pozwala i dlatego poszukuje kogoś kto ją dopieści tak jak sie należy. Poszukuję kogoś kto zrobi to naprawdę dobrze .
Ja motor dowioze na miejsce renowacji oby nie za daleko, zależy mi na konkretnych propozycjach.
Przemo
Poszukuję kogoś kto wykona kapitalny remont mojej włesiuni i przywróci jej stan lepszy niż fabryczny jest to m06b3 z 1973roku. Mieszkam w Działoszynie woj. Łódzkie osobiście chęci mam wielkie aby zrobić to sam tylko brak czasu na to nie pozwala i dlatego poszukuje kogoś kto ją dopieści tak jak sie należy. Poszukuję kogoś kto zrobi to naprawdę dobrze .
Ja motor dowioze na miejsce renowacji oby nie za daleko, zależy mi na konkretnych propozycjach.
Przemo
-
- Kontaktowanie:
Re: Oddam WSK 125M06B3 do kapitalnej renowacji.
Podeślij zdjęcia na jannex@o2.pl i określ ile chcesz na to przeznaczyć oraz w jakim promieniu jesteś gotów ją dowieźć. Ja zagadam ze znajomym czy się podejmiemy.
-
- Moje maszyny: WSK M06 B3
- Kontaktowanie:
Witam,
Dziś po południu podesle fotki. Co do kwoty no to naprawdę się nie orientuje ile może to pochłonąć, jeśli takie projekty przerabiales to może podrzuc ile może to wynieść i wtedy będę wiedział jakie środki mam przeznaczyc bo naprawdę się nie orientuje, a chęci naprzywrocenie.stanu fabrycznego to zapewne musi trochę kosztować.Osobiście chciałem dac nowy lakier, elektryke,felgi no i to wszystko co tam jeszcze jest potrzebne a to wyjdzie w trakcie.
Co do dowozu to podaj lokalizację abym wiedział czy dam radę. I tak muszę przyczepke wypozyczyc aby gdzie kolwiek ja dostarczyć.
Jak coś to pisz na maila dzemek123@wp.pl
Przemek
Dziś po południu podesle fotki. Co do kwoty no to naprawdę się nie orientuje ile może to pochłonąć, jeśli takie projekty przerabiales to może podrzuc ile może to wynieść i wtedy będę wiedział jakie środki mam przeznaczyc bo naprawdę się nie orientuje, a chęci naprzywrocenie.stanu fabrycznego to zapewne musi trochę kosztować.Osobiście chciałem dac nowy lakier, elektryke,felgi no i to wszystko co tam jeszcze jest potrzebne a to wyjdzie w trakcie.
Co do dowozu to podaj lokalizację abym wiedział czy dam radę. I tak muszę przyczepke wypozyczyc aby gdzie kolwiek ja dostarczyć.
Jak coś to pisz na maila dzemek123@wp.pl
Przemek
- ziorko
- Moje maszyny: WSK 125 M06B3
WSK 175
W21W2
Simson S50
KTM-PUCH (na pedały) - Lokalizacja: Działoszyn
- Kontaktowanie:
Cześć Przemo, szukasz po forach a w Działoszynie ludzie takie rzeczy robią
Jestem z Działoszyna wiec odezwij się do mnie znam kogoś kto robi to profesjonalnie i sam osobiście z dwoma kolegami mamy takie cuda ale odrestaurowane własnymi rękami. Np. https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0660_o.jpg
Pisz prywatną wiadomość to sie jakoś możemy zgadać

Jestem z Działoszyna wiec odezwij się do mnie znam kogoś kto robi to profesjonalnie i sam osobiście z dwoma kolegami mamy takie cuda ale odrestaurowane własnymi rękami. Np. https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 0660_o.jpg

- bing17
- Moje maszyny: FSO 125p, CZ 516, Junak M10, Romet KadetM780,110
- Kontaktowanie:
Podeślij zdjęcia na bing17@o2.pl też mogę Ci pomóc 

- piter_dzn
- GG: 9801466
- Moje maszyny: Wsk M06B3 (3szt)
WSK M21W2 Kobuz
Romet x2
Simson sr50 - Lokalizacja: Działoszyn
- Kontaktowanie:
Popieram kolegę, i również służę pomocąziorko pisze:Cześć Przemo, szukasz po forach a w Działoszynie ludzie takie rzeczy robią![]()

- kuba5550
- Moje maszyny: Komar 2350, Komar 2352W
WSK M21W2 Kobuz - Lokalizacja: Działoszyn
- Kontaktowanie:
Tak samo mogę pomóc i popieram przedmówców 

- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Kosz trzeba liczyć z robocizną najmniej 5 tyś 

Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
-
- Moje maszyny: wsk m06
1967r. - Lokalizacja: przemyśl
- Kontaktowanie:
witajcie koledzy ja mam kolesia na Podkarpaciu co zajmuje się starymi pojazdami i dosyć tanio piaskowanie i malowanie wraz ze szparunkami malowanymi wycenił mi na 800 zeta. jak coś to dam namiary jak ktoś potrzebuje.
-
- Moje maszyny: wsk m06-150
- Kontaktowanie:
A co miałeś do malowania? daj namiary - albo na forum albo na maila bartosz1907@wp.pl
-
- Moje maszyny: będzie wueska
- Kontaktowanie:
Może wrzuć tutaj efekty jego prac,szukam kogoś do szparunków lubelskie\podkarpackie.krzysiek80 pisze:witajcie koledzy ja mam kolesia na Podkarpaciu co zajmuje się starymi pojazdami i dosyć tanio piaskowanie i malowanie wraz ze szparunkami malowanymi wycenił mi na 800 zeta. jak coś to dam namiary jak ktoś potrzebuje.
-
- Kontaktowanie:
Guta pisze:Może wrzuć tutaj efekty jego prac,szukam kogoś do szparunków lubelskie\podkarpackie.krzysiek80 pisze:witajcie koledzy ja mam kolesia na Podkarpaciu co zajmuje się starymi pojazdami i dosyć tanio piaskowanie i malowanie wraz ze szparunkami malowanymi wycenił mi na 800 zeta. jak coś to dam namiary jak ktoś potrzebuje.
w przyszłym tygodniu odbieram motocykl i wstawię fotki,oraz napisze dokładnie co i jak z cena i efektami prac na żywo.

-
- Moje maszyny: WFM M06 1966
WSK M06 1957
MZ RT 125/2 1956
WSK KOBUZ 1978 - Lokalizacja: Hańsk
- Kontaktowanie:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j9njwMJL2QM[/youtube]
Mogę wam podrzucić namiary na tego gościa co pokazuje jak robi szparunki na filmie. Jest z lubelskiego okolice lublina bliżej Łęcznej
Mogę wam podrzucić namiary na tego gościa co pokazuje jak robi szparunki na filmie. Jest z lubelskiego okolice lublina bliżej Łęcznej
Moja WSK M06 1957r
http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=70&t=21971
http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=70&t=21971
-
- Kontaktowanie:
witajcie dopiero wczoraj odebrałem motocykl lakier ok ale gościu to porażka jak ktoś chce więcej info to potem napisze niech ochłonę.krzysiek80 pisze:Guta pisze:Może wrzuć tutaj efekty jego prac,szukam kogoś do szparunków lubelskie\podkarpackie.krzysiek80 pisze:witajcie koledzy ja mam kolesia na Podkarpaciu co zajmuje się starymi pojazdami i dosyć tanio piaskowanie i malowanie wraz ze szparunkami malowanymi wycenił mi na 800 zeta. jak coś to dam namiary jak ktoś potrzebuje.
w przyszłym tygodniu odbieram motocykl i wstawię fotki,oraz napisze dokładnie co i jak z cena i efektami prac na żywo.
- qpa
- Moje maszyny: mustang ttr
- Kontaktowanie:
ale o kim piszesz?
- daroohd
- Moje maszyny: Wsk Lelek.
Mi się podoba filmik royala jak robią szparunki.
https://www.youtube.com/watch?v=UsTIMxeO_ng
https://www.youtube.com/watch?v=UsTIMxeO_ng
-
- Moje maszyny: WSK M06B3
- Kontaktowanie:
Podepnę się pod temat. Remont mojej WSK 125 mnie przerasta. Szukam osoby (najlepiej z okolic śląska), która będzie w stanie poskładać moją staruszkę. Silnik mam już gotowy, elementy blacharskie dopieszczone (szparunki itp.) rama osobno, wahacz na dniach nabędzie nowe tuleje. Pozostaje "tylko" poskładać wszystko do kupy, poprowadzić instalację elektryczną i wioooooo...
Niestety przy dwójce dzieci, na dwóch etatach, nie będąc Prezesem JSW trochę to kłopotliwe. Wobec czego nie pozostaje nic innego jak aplikować na ww stanowisko albo prościej poprosić o pomoc na forum
Szukam osoby, która podejmie się poskładania "motocykla do kupy"! Propozycje na PW lub spike27@poczta.fm
Niestety przy dwójce dzieci, na dwóch etatach, nie będąc Prezesem JSW trochę to kłopotliwe. Wobec czego nie pozostaje nic innego jak aplikować na ww stanowisko albo prościej poprosić o pomoc na forum