Heheh, żeby Cię ortodoksyjny MZciarz przeczytał....Borewicz pisze:No jak do lasu to pewnie, nie ma się co spuszczać nad nią i MZty nie szkoda

Heheh, żeby Cię ortodoksyjny MZciarz przeczytał....Borewicz pisze:No jak do lasu to pewnie, nie ma się co spuszczać nad nią i MZty nie szkoda
Powodzenia do pierwszej wizyty na drzewie, ew. jak wylecisz w złożeniu z zakrętu. Albo robić porządnie, albo papudraczyć jak Twój poprzednik, gdyż pisząc to, pajacujesz tak samo jak On.guziec583 pisze:lagi poskładane .... ale nie mam zamiaru nad tym się spuszczać chyba ze naprawdę coś by źle się działo z zawieszeniem .A tak to wszystko ładnie pasowało aż miło się składało problem był tez z błotnikiem.....
papudraczyć jak Mój poprzednik ? uważasz ze robie lipe bo jedna laga jest zgięta minimalnie ,gdybym miał tak robic jak ty mówisz bym zbankrutował . Tak myślę ze jest krzywa bo w jednym miejscu jest jakby "wypolerowana na lustro" tylko dlatego ,oczywiście ze bym zmienił lagę tą jeśli by było widac gołym okiem ze ona jest krzywa a po złożeniu coś by tarło a tutaj tak nie ma wszystko ładnie pracuje . Wstawię dzisiaj zdjęcie gdzie jest ten efekt lustra na niejMajkelCIN pisze:Powodzenia do pierwszej wizyty na drzewie, ew. jak wylecisz w złożeniu z zakrętu. Albo robić porządnie, albo papudraczyć jak Twój poprzednik, gdyż pisząc to, pajacujesz tak samo jak On.guziec583 pisze:lagi poskładane .... ale nie mam zamiaru nad tym się spuszczać chyba ze naprawdę coś by źle się działo z zawieszeniem .A tak to wszystko ładnie pasowało aż miło się składało problem był tez z błotnikiem.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości