Panowie powiedzcie mi jaka ma być u mnie tabliczka znamionowa

Zakupiłem nową od kolegi AdioBas ale ona jest do młodszych wersji.
Pomożecie

Ta moja tabliczka ( na której się nabija nr ramy i silnika ) ma już nabite od dawna numery więc nie pomogę.Cienias pisze:To może byś się zamienił na tą od Auidobasa![]()
Możesz zmierzyć długość króćca w Twojej WSCe bo pasowały bo to jakoś zrobić uczciwie z tym dolotem.
Poważnie mają tam być te blachyMateusz WSK pisze:No powinna mieć te blachy z zagiętymi końcami ku górze. Jakiś rzeźnik poobcinał?
To by się zgadzało. Do 76 były bez blaszek, a od 76 z. Ja mam 76 rama niekombinowana i też już te blaszki aku mam.Mateusz WSK pisze:Szczerze mówiąc to nie wiem już jak to ma być z tymi blaszkami... byłem pewien, że wszystkie jednoramówki to mają.
Na dysku przeglądałem foty Garbusek i na jednym widać to miejsce, nie ma też tych blaszek.
Na dysku mam też foty tej wueski i są te blaszki:
http://polskiemotocykle.mik.pl/galerie/ ... 6b3-12.jpg
Zachowana w dziewiczym stanie.
Może to wprowadzili w jakimś roczniku ? Ta na tym zdjęciu to chyba rocznik 76.
W każdym bądź razie nie masz się czym stresować.
Przed malowaniem na pewno muszę to odbudować.W sumie tylko z jednej strony brakuje kawałek.Zawsze można dorobić kawałek i przyspawać.Mateusz WSK pisze:Musisz poświęcić jakąś ramę i przeszczepić te blaszki do swojej. Jak nie znajdziesz to mogę poświęcić którąś z ram ze złomu, odetnę te elementy i są Twoje.
Masz zapasowy uchwyt lampy ? Czy ten się nada do ponownego użycia ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości