Przedstaw Się
-
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk125-72rWFM125-61r
- Kontaktowanie:
Re: Przedstaw Się
Witam wszystkich Pasjonatów , na imię mam Cezary i jestem z Mrągowa , myślę że moja wiedza jak i Wasza wiedza skutkować będzie pogłębieniem tajników motoryzacji jednośladów , pozdrawiam wszystkich na tam forum .
-
- Moje maszyny: WSK 175 Dudek
Junak M10 - Lokalizacja: Otwock
- Kontaktowanie:
Witam!
Mam na imię Łukasz. Pochodzę z okolic Otwocka. Po skończeniu studiów od trzech lat wolny czas poświęcałem na remont mojego wymarzonego Junaka M10. Teraz po jego ukończeniu przyszedł czas na najładniejszy motocykl ze stajni WSK czyli Dudek 175. Kupiłem go niedawno i aktualnie przeprowadzam drobny remont. Mam nadzieję na pomoc i fachową wiedzę od użytkowników forum.
Pozdrawiam wszystkich pasjonatów WSK.
Mam na imię Łukasz. Pochodzę z okolic Otwocka. Po skończeniu studiów od trzech lat wolny czas poświęcałem na remont mojego wymarzonego Junaka M10. Teraz po jego ukończeniu przyszedł czas na najładniejszy motocykl ze stajni WSK czyli Dudek 175. Kupiłem go niedawno i aktualnie przeprowadzam drobny remont. Mam nadzieję na pomoc i fachową wiedzę od użytkowników forum.
Pozdrawiam wszystkich pasjonatów WSK.
- zoha267
- Moje maszyny: http://polskajazda.pl/Profil/38751
Witam mam na imię EWA mam 32 lata ostatnio postanowiłam sie do was zapisać. Mąż ostatnio mi złożył wsk "gil" Motocyklami wsk zaraziłam sie od męża:)))))
za motóóórrem panny sznurem 

-
- Moje maszyny: WSK M06B1
- Kontaktowanie:
Witajcie
Jestem Robert mam 21 lat i niedawno stałem się posiadaczem WSK M06B1. Pozdrawiam wszystkich. 

-
- Moje maszyny: Wsk M06B3 z 1980
- Kontaktowanie:
Dzien dobry!
Mam na imię Stanisław. Właśnie przed chwilą stałem sie szczesliwym posiadaczem WSK M06B3 z 1982 roku! Alez sie strasznie ciesze. Nie potrafie dodać linku. To jest ogloszenie na OLX WSK 125 stan idealny za 1800 do negocjacji w Mławie.
Co o niej sadzicie?
Mam na imię Stanisław. Właśnie przed chwilą stałem sie szczesliwym posiadaczem WSK M06B3 z 1982 roku! Alez sie strasznie ciesze. Nie potrafie dodać linku. To jest ogloszenie na OLX WSK 125 stan idealny za 1800 do negocjacji w Mławie.
Co o niej sadzicie?
- Rumun
- Moje maszyny: WSKM06-64
MR2 Żak
Komar2350
Jawa50Kaczka
Motorynka - Lokalizacja: Turek
- Kontaktowanie:
Dzień dobry.
Mam na imię Maciej i dopiero się zarejestrowałem na forum.
Jestem w posiadaniu WSK M06-64, oczywiście do remontu ale nie jest mi to obce.
Dodatkowo w garażu stoją jeszcze:2szt WV Garbusa, Komar3, Jawa Kaczka, Żak i Motorynka.
Pozdrawiam
Rumun
Mam na imię Maciej i dopiero się zarejestrowałem na forum.

Jestem w posiadaniu WSK M06-64, oczywiście do remontu ale nie jest mi to obce.

Dodatkowo w garażu stoją jeszcze:2szt WV Garbusa, Komar3, Jawa Kaczka, Żak i Motorynka.
Pozdrawiam
Rumun
-
- Moje maszyny: Wsk 78r
Wsk 71r - Lokalizacja: Skierniewice
- Kontaktowanie:
Hej, mam na imię Jarek. Od września zaczynam chodzić do 4 klasy technikum o profilu samochodowym. W moim garażu znajdują się od około miesiąca trzy wueski: Gil 78, dwuramówka 71, i Garbuska (nie wiem który rocznik), wcześniej udało się zgromadzić dwa komarki, a na ósme urodziny dostałem jeszcze motorynkę.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

- Pawlo_j23
- Moje maszyny: WSK 175 kobuz 80'
- Kontaktowanie:
Witaj
Oj motorynki zazdraszczam 

WSK 175 powrót do młodości 
Zapraszam na mój profil na FB WnukuLaboratory

Zapraszam na mój profil na FB WnukuLaboratory
- maniaq
- Moje maszyny: KLX 300R
WSK 175 - Lokalizacja: Kielce
- Kontaktowanie:
Witajcie
z tej strony Marcin z Kielc, ostatnio stałem się posiadaczem WSK 175 (jeszcze rozgryzam który dokładnie model).
Aktualnie jeżdżę KLX 300R (wcześniej GS500 i GSXF750).
Do kompletu mam jeszcze ramę (z błotnikami, amortyzatorami, 1 kołem i bakiem) od WFM M06, za nią zabiorę się, jak WSK będzie gotowa
pozdrawiam wszystkich!
M
z tej strony Marcin z Kielc, ostatnio stałem się posiadaczem WSK 175 (jeszcze rozgryzam który dokładnie model).
Aktualnie jeżdżę KLX 300R (wcześniej GS500 i GSXF750).
Do kompletu mam jeszcze ramę (z błotnikami, amortyzatorami, 1 kołem i bakiem) od WFM M06, za nią zabiorę się, jak WSK będzie gotowa

pozdrawiam wszystkich!
M
-
- Moje maszyny: Wsk 125 kos
CZ 350 - Lokalizacja: Wieluń
- Kontaktowanie:
Witam serdecznie mam na imię marcin i kupiłem sobie WSK kos z 83 roku do odrestaurowania oprócz niej mam jeszcze CZ 350 z 88 roku mieszkam w okolicach Wielunia czy jest ktoś z okolic na forum?
-
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
Witam!
Mam na imię Kuba. Mieszkam w południowej części wielkopolski. Nabyłem właśnie WSK125 KOS 1985r. i pragnę ją odbudować, myślę, że z Waszą pomocą mi się uda:)
Pozdrawim
jakub8881
Mam na imię Kuba. Mieszkam w południowej części wielkopolski. Nabyłem właśnie WSK125 KOS 1985r. i pragnę ją odbudować, myślę, że z Waszą pomocą mi się uda:)
Pozdrawim
jakub8881
-
- Kontaktowanie:
Czesiek2 pisze:Witam serdecznie mam na imię marcin i kupiłem sobie WSK kos z 83 roku do odrestaurowania oprócz niej mam jeszcze CZ 350 z 88 roku mieszkam w okolicach Wielunia czy jest ktoś z okolic na forum?
Z okolic to może nie, ale 50 km mam do Wielunia. Dokładnie gmina Kraszewice.
-
- Moje maszyny: WSK 125 (1979)
- Kontaktowanie:
Cześć wszystkim!
Mam na imię Wojtek, jestem informatykiem i można mnie znaleźć w Koszalinie lub w okolicach Świdwina. Moja przygoda z WSK'ą zaczęła się jakoś w szkole podstawowej, kiedy to odkopałem zakurzoną WSK'ę dziadka. Dotychczas śmigałem nią po lasach, polach i bezdrożach, więc łatwo nie miała. Ostatnio przyszło mi do głowy, aby dać jej drugie życie, stąd pomysł jako takiej renowacji (w zaciszu własnego garażu, tudzież piwnicy). Nadmieniam, że WSK (trójeczka z 1979) była na chodzie cały czas odkąd sięgam pamięcią i nawet całkiem nieźle wyglądała, aczkolwiek prosiła się o konkretny przegląd.
Aktualnie Motór jest rozebrany na czynniki pierwsze i przechodzi terapię prowadzoną głównie przez mojego tatę, który jest mechanikiem. Ja nad wszystkim czuwam i staram się pomagać tyle ile mogę, najważniejsze - nie szkodzić. Dziś zamówiłem CDI u AudioBasa.
Docelowo planuję WSK'ę zarejestrować (dokumenty są).
Witam wszystkich forumowiczów!
Mam na imię Wojtek, jestem informatykiem i można mnie znaleźć w Koszalinie lub w okolicach Świdwina. Moja przygoda z WSK'ą zaczęła się jakoś w szkole podstawowej, kiedy to odkopałem zakurzoną WSK'ę dziadka. Dotychczas śmigałem nią po lasach, polach i bezdrożach, więc łatwo nie miała. Ostatnio przyszło mi do głowy, aby dać jej drugie życie, stąd pomysł jako takiej renowacji (w zaciszu własnego garażu, tudzież piwnicy). Nadmieniam, że WSK (trójeczka z 1979) była na chodzie cały czas odkąd sięgam pamięcią i nawet całkiem nieźle wyglądała, aczkolwiek prosiła się o konkretny przegląd.
Aktualnie Motór jest rozebrany na czynniki pierwsze i przechodzi terapię prowadzoną głównie przez mojego tatę, który jest mechanikiem. Ja nad wszystkim czuwam i staram się pomagać tyle ile mogę, najważniejsze - nie szkodzić. Dziś zamówiłem CDI u AudioBasa.
Docelowo planuję WSK'ę zarejestrować (dokumenty są).
Witam wszystkich forumowiczów!

-
MZ ETZ 150
Honda CBR 1000 F - Lokalizacja: Miechów/Maków
- Kontaktowanie:
Witam. Mam na imię Mariusz i mieszkam w Makowie, koło Miechowa. Dwa miesiące temu nabyłem WSK 125 z 1985 r zarejestrowaną. Moja maszyna, przeszła mały remont i teraz króluje na okolicznych drogach
Pozdrawiam wszystkich.

-
- Moje maszyny: romet r250 (wfm w planie)
- Kontaktowanie:
Cześć.
Mówią na mnie Szpej, a mieszkam w stoilicy. Aktualnie kończę bobbera na bazie Jinluna, więc powoli podchodzę do tematu odrestaurowania WFMki (to forum jest chyba najbliższe zatem temu tematowi).
Mówią na mnie Szpej, a mieszkam w stoilicy. Aktualnie kończę bobbera na bazie Jinluna, więc powoli podchodzę do tematu odrestaurowania WFMki (to forum jest chyba najbliższe zatem temu tematowi).
-
- Kontaktowanie:
Hejka,
Mam na imię Patryk i jestem z okolic Gdańska.
Posiadam WSK 125 z 1979 roku.
Mam na imię Patryk i jestem z okolic Gdańska.
Posiadam WSK 125 z 1979 roku.
- darek1
- Moje maszyny: Wsk M06B3
Romet Ogar 200
Romet pony 50M2 - Lokalizacja: Bieszczady, okolice soliny
- Kontaktowanie:
Witam
Nazywam się Darek jestem z Bieszczad, posiadam wsk 125 od 11 dni
, oraz dwa Romety, oraz może w niedługim czasie zostanę posiadaczem MZ
Nazywam się Darek jestem z Bieszczad, posiadam wsk 125 od 11 dni

Jeden cylinder, trochę koni nikt WSK nie dogoni
- Mateusz123341
- Moje maszyny: WSK 125 M06B3 1981r.
WSK 175 1984r. - Lokalizacja: Cekcyn
- Kontaktowanie:
Cześć ,
mam na imię Mateusz mam 18 lat , jestem z Zalesie niedaleko Cekcyna . Posiadam WSK 125 z 1981 roku .
Pozdrawiam Mateusz123341
mam na imię Mateusz mam 18 lat , jestem z Zalesie niedaleko Cekcyna . Posiadam WSK 125 z 1981 roku .
Pozdrawiam Mateusz123341

-
- Kontaktowanie:
Witam forumowiczów. Na imię mam Tomasz i jestem szczęśliwym posiadaczem WSK 125 BĄK rocznik 75
Tak naprawdę czeka mnie dużo pracy przy nim ponieważ pozostała tylko rama z paroma szczegółami np. osłona łańcucha która jest zakrzywiona ale tak naprawdę potrzebuje wszystkiego żeby ją odnowić dlatego też liczę na waszą pomoc
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Turecki_Wro
- Moje maszyny: WSK 125 MB06 64; BMW F650
- Kontaktowanie:
Cześć wszystkim!
Mam na imię Andrzej, a moja Wiesława to MB06 64 rocznik '67.
Prawie zawsze można nas spotkać na Oldtimerbazar we Wrocławiu.
Do zobaczenia.
Mam na imię Andrzej, a moja Wiesława to MB06 64 rocznik '67.
Prawie zawsze można nas spotkać na Oldtimerbazar we Wrocławiu.
Do zobaczenia.