Witam
Składam swoją m06b3 i według katalogu pomiędzy kloszem lampy a uchwytem lampy na śrubę mają być zamocowane jakieś dystanse- coś w tym stylu. czy ktoś może mogłby mi pokazać na foto jak to wygląda, ewentualnie gdzie to dostać albo z czego dorobić?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
dystanse przedniej lampy
-
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk 125 m06b3 '84
- Kontaktowanie:
- mariusz30003
- Moje maszyny: WSK M06 B5 4T
WSK M06-B1
Dezamet Typ 756,2 Stella - Lokalizacja: Lubartów
- Kontaktowanie:
Re: dystanse przedniej lampy
Troch nie jasno to opisałeś.
O którą lampę Ci chodzi... przednią - metalową , plastikową czy tylną - metalową, plastikową, chartowską (prostokątna z żółtymi odblaskami)?
Na jakim katalogu się wzorujesz... tego z epoki czy że tak powiem współczesnym wydaniu?
O którą lampę Ci chodzi... przednią - metalową , plastikową czy tylną - metalową, plastikową, chartowską (prostokątna z żółtymi odblaskami)?
Na jakim katalogu się wzorujesz... tego z epoki czy że tak powiem współczesnym wydaniu?
-
- Moje maszyny: wsk 125 m06b3 '84
- Kontaktowanie:
Chodzi o to co na foto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Dario.G
- Moje maszyny: Wsk Lelek 1976
Wsk Sport S1 1975
WSK Kobuz 1977
9 innych - Lokalizacja: Kotlin
- Kontaktowanie:
Nr 19 to "podkładka sprężysta 6,1", 20 "podkładka", 21 "śruba". W całym katalogu przy częściach typowych opisane są normy itp, przy nietypowych tylko nr katalogowy. W tym przypadku 19 jest opisana normą, 20 i 21 wynika z tego, że są nietypowe. 21 na pewno jest, podejrzewam że ta "podkładka" to coś zapobiegające uszkodzeniu chromu na śrubie. Podobnie jak przy nakrętkach chromowanych zawieszenia.
"I zesłał Ich Pan na Ziemię, by siali zamęt oraz zniszczenie..."
- miazga
- Moje maszyny: WSK M21W2 w permanentnym rozkładzie
- Kontaktowanie:
Tez sie zastanawialem, co to za uszczelka. Z poszukiwan na Allegro udalo mi sie znalezc kiedys 2 typy - nie wiem, na ile to fabryczne rozwiazania, a na ile samorobka: na gorze - gumowe uszczelki, na dole - z filcu. Sam dorobilem z filcu - jakos wydawalo mi sie to blizsze oryginalnemu rozwiazaniu.