witam, czy ma ktos moze namiary na specjaliste od malowania szparunkow w malopolsce? niedlugo odbieram blachy od lakiernika i szukam speca!
Jerzy
szparunki
-
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk b1
- Kontaktowanie:
- Bysio
- Moje maszyny: WSK M21W2 1974 rok
Romet MR-2375 - Lokalizacja: Tolniki Wielkie
- Kontaktowanie:
Re: szparunki
Serio ciężko jest Ci zrobić szparunki? Jako 12-letni chłopak sam zrobił szparunki w moim rowerze i wyszły mi dobrze... To naprawdę nic trudnego.
Wystarczy poczytać jak to się robi i tyle. :->

Jadę, jadę na motórze wiater mi owiewa twarz!
Mam na sobie czarne spodnie a na brzuchu czarny pas!
Mam na sobie czarne spodnie a na brzuchu czarny pas!
- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
...ale jerzyadam78 nie szuka porad jak się robi szparunki tylko co dwa razy zresztą podkreślił szuka namiaru na specjalistę w tej kwestiiBysio pisze:Serio ciężko jest Ci zrobić szparunki? Jako 12-letni chłopak sam zrobił szparunki w moim rowerze i wyszły mi dobrze... To naprawdę nic trudnego.Wystarczy poczytać jak to się robi i tyle. :->

-
- Moje maszyny: wsk b1
- Kontaktowanie:
problem jest taki, ze mam juz ladnie wymalowane elementy. Teraz na bazie chce wymalowac szparunki - a wiem, ze latwo to zepsuc. Jesli macie "pewny" sposob na malowanie szparunkow, podzielcie sie, ale mnie sie wydaje ze tutaj jednak potrzebne sa i umiejetnosci i doswiadczenie. Pozdrawiam
Jerzy

- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
...pewna ręka i wprawa - inaczej nici z malowankajerzyadam78 pisze: Jesli macie "pewny" sposob na malowanie szparunkow, podzielcie sie, ale mnie sie wydaje ze tutaj jednak potrzebne sa i umiejetnosci i doswiadczenie. PozdrawiamJerzy