...wał składany w sposób pokazany na zdjęciach nadaje się w tym momencie do centrowania a nie do dalszego montażu

czankete co tam się miało rozcentrować w tym wale przy wciskaniu możesz rozwinąć temat ... ? To w jaki sposób mają być montowane te łożyska ?czankete pisze: ...wał składany w sposób pokazany na zdjęciach nadaje się w tym momencie do centrowania a nie do dalszego montażu
Lepiej na rakową daj do szlifu na przeciwko korony we wrocku,albo wyslij do forumowego franq87 robiłem szlify tu i tu jestem zadowolonymaniek_wroc pisze:Sawier ...może nie będzie tak źle z tym wałemmam też stary cylinder w nominale może dać go do szlifu i niech dopasują do tłoka? do Stadtmuller-a we Wrocławiu.
Dobra robota, skąd masz rysunki? Moje są trochę gorzej czytelne i ciężko się połapać.Savier pisze:Przygotowałem takie zestawienie, proszę http://imgur.com/a/PG1TI
Na pewno wzrokowo nie ma tam wkrętów silnika - mam takie na u siebie gdybyś chciał, odezwij się na PW..
Te z linku trzeba polerować i szlifować - najgorsze są duże śruby z napisami. Sam się dziwię skąd miałem tyle cierpliwości do tego kiedyś.
qpa pisze:Całą sztycę oklej taśmą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości