Nie trzeba opinii rzeczoznawcy,przynajmniej w moim przypadku tak było,moja garbuska była wyrejestrowana w kwietniu 1997r na stałe i była skreślona z ewidencji była pieczątka na dowodzie ze wyrejestrowany na stałe i ucięty róg,miałem wspomniany dowód i umowę k-s z pierwszym właścicielem,nie miałem tablicy rej i nie mogłem zrobić przeglądu wiec udałem się do W-k z dowodem i umowa wydali mi czerwona tablice na 3 dni żeby zrobić przegląd,i tak zrobiłem badanie techniczne motóra i znowu do wydziału już po białą blachę i miękki dowód,mojego moto nie mieli w ewidencji u siebie w komputerach,rejestracja poszła gładko i bez problemu tylko parę zł drożej za czerwona tablice i dowód do niej,ale słyszałem ze w innych wydziałach komunikacji nie chcą rejestrować tych pojazdów które zostały wyrejestrowane nawet przed 97rkrzysiek200 pisze:Kazdy pojazd wyrejestrowany przed 1997 rokiem da sie zarejestrowac, trzeba miec opinie rzeczoznawcy.
Co wydział to obyczaj, były wydziały że jak brałem zaświadczenia to już były negatywnie nastawione.profss pisze: ale słyszałem ze w innych wydziałach komunikacji nie chcą rejestrować tych pojazdów które zostały wyrejestrowane nawet przed 97r
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości