A propo tego zabezpieczenia to nie ma na skuterze?

Savier - szukałem i nie znalazłem ...a jest? :>Savier pisze: A propo tego zabezpieczenia to nie ma na skuterze?
marek-robert - Wysłałem do tego gościa którego zdjęcie zbiornika ze szparunkami z ogłoszenia OLX wstawiłeś u siebie ....tani nie jest ale po negocjacjach zgodził się w tej cenie pomalować mi pokrywy boczne i naprawić to wycięcie w pokrywie .... mam nadzieję że wyjdzie fajnie ... oczywiście szparunek będzie malowany a nie naklejka ....jak będzie gotowe to wrzucę zdjęcia jak to wyszło.marek-robert pisze:Wiele za szparunki?
Witaj w klubie, właśnie gdzie zamawiałeś gąbkę?maniek_wroc pisze:zamówiłem też nową gąbkę siedzenia ...i spłukałem się już do końca w tym miesiącu ale przynajmniej jest już na co popatrzeć
maniek_wroc pisze:Marek-Robert .... T_NIK ..... gąbkę zamawiałem na allegro u użytkownika junc ..... dopiero dzisiaj zrobiłem mu przelew więc jeszcze nie mam jej w domu ale podobno pasuje idealnie ( sprawdzę jak przyjdzie ) ... i ma parametry oryginalnej ..... kilka osób z forum już kupiło i sobie chwalą że ma dobre wymiary i odpowiednią sprężystość ..... teraz zastanawiam się nad pokrowcem ....mam trochę czasu bo następne zakupy dopiero w listopadzie
Matej - Fajne to twoje siedzenieMatej pisze:ja robiłem u tapicera z prawdziwej skóry
wyszło tak ;http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=12 ... &start=100
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości