Za wszelkie wpływy serdeczne Bóg zapłać. Za każdą wpłatę ranga sponsor. Mam kilka niespodzianek przygotowanych na rozwój, który częściowo wcielamy w życie, a mam nadzieje przełoży się on na zainteresowanie ludzi Naszym forum.
Kalendarz standardowo zaczynał będzie się od lutego - tak jak poprzedni
Cel w tym roku jest zapłata za modernizacje portalu z bazą, opłata serwera, usunięcie błędów programowych.
Wpłaty dobrowolnie i to samo konto:
45 1140 2004 0000 3402 4858 7077
Paweł Kapusta.
Tytułem:
W miejscu Twój nick macie wpisać swoją nazwę użytkownika na forum, a nie to przekopiować.... Ułatwiajcie pracę i pomóżcie w Waszej identyfikacji, bo później są kwiatki, że nie wiem czyj jest przelew..."na forum, "Twój NICK""
W tym roku również prowadzimy ofertę z kalendarzami forumowymi, gdzie na ten rok zaproponuje Wam wersję prospektową oraz kalendarz użytkowników. Cena się nie zmienia. Kalendarz jest dla osób, które wpłacą kwotę 40 zł bądź wyższą Każdy kolejny to dopłata 35zł. Koszt przesyłki 12zł, w przypadku kalendarza (czyli aby dostać kalendarz, przelać minimum 52 zł każdy kolejny kalendarz dodatkowe 35 zł, za przesyłkę płacisz tylko raz, kwoty mniejsze jak 52 zł będą uznane jako darowizna na opłacenie forum ). Proszę Was standardowo o stworzenie listy w tym celu.
Proszę nie zapomnieć dodać się do listy i napisać, co zamawiacie!! Adres wysyłki obowiązkowo wysyłamy do mnie poprzez wiadomość PW - jak co roku. Proszę o szybką decyzję kto co, aby w do końca stycznia kalendarze były u Was.
Legenda:

Kalendarz Prospektowy 2017:
Kalendarz użytkowników 2017: