Otóż stałem się posiadaczem owego pojazdu. Tabliczka znamionowa już słabo czytelna ale idzie odczytać rok produkcji: 1978. Chciałbym ją zrobić pod siebie, na spokojnie

Ile ludzi tyle opinii, ja robię swoją na oryginał. Rób zdjęcia, dużo zdjęć, bo potem zostaniesz z workiem części i będziesz się zastanawiał co do czego, a jak na dodatek okaże się że masz wsadzone części dorabiane a nie oryginalne to będzie w ogóle katastrofa z tym co, gdzie, jak i do czego (jak u mnie)ciurWSK pisze:Wielkie dzięki za film!aż dziwne że prędzej go nie widziałem
Na dniach dane będą częsci do piaskowania, ogólnie będę starał się wstawiać zdjecia jak tylko prace bedą szły do przodu
p.s. Z tego co widze rocznik 1978 wychodził jedynie w czarnym kolorze. Mi podobają sie bardzo malowane na ten styl co ma kolega CKKamil (oto link: http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=71 ... 5&start=20). Wypada czy nie wypada malować tak na 78r ?
Tak na szybko względem mojej z jesieni 78r:ciurWSK pisze:Moglibyście napisać co do wymiany a co zostaje?
p.s. Spróbuje tym sposobem
Zależy od wielkości elementu, śrubka 500 miliamper, tabliczka znamionowa myślę że hmmm 5A. Jeśli jest np. malowana i nie chcesz zedrzeć malunku to max 1,5A czas ok 50 minut. U mnie nie było już lakieru więc szło na 8A aż piana wychodziła ze słoikaTexas Ranger pisze:OK, dzięki, a jak duży prąd?
...fosol jest koncentratem coli???halcik pisze:Ale ciekawe co działa bardziej bo sama Cola też odrdzewia. A jak ktoś cierpi na brak czasu to proponuje kupić koncentrat Coli - nazywa się Fosol.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość