...ok, ale nie rozumiem jakie są w związku z tym Twoje oczekiwania skoro aż wytłuściłeś mnie i dodatkowo informujesz mnie o tym indywidualnie przez pw? Nie przypominam sobie bym Cię czymś uraził??marek-robert pisze:To dopiero łup! Piękna. A jeszcze niedawno ktoś się ze mnie śmiał jak pisałem że można jeszcze kupić Wuechę za 200zł, a tu proszę za jeszcze mniej. Jak się chce to można czankete
Proste !marek-robert pisze:No to chyba kupiłeś?
maszyn masz 'dużo' młodzieńcze naogladasz sie glupot na yt a pozniej takie bzdury na forum piszeszpeter125-175 pisze:Przednie koło powinno być inne.To co masz założone to jest z modelu wsk m06-64 i w żadnej innej takiego nie było,koło różni się piastą .Ma dekielek(przednie koło możesz założyć na tył).
Taki powinien być tłumik: http://allegro.pl/tlumik-kolanko-obejma ... 14174.html
Siedzenie płaskie(tak jak twierdził poprzedni właściciel).
Reszta się zgadza,a po za tym niezły zakup
Mój błąd jeszcze miała b1.Jedna wpadka i będą wypominać do końca życia
Dokładniepeter125-175 pisze:Mój błąd jeszcze miała b1.Jedna wpadka i będą wypominać do końca życia.
Przednie koło i tak nie jest oryginalne.Żadna wsk b1 1971 roku nie miała takiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości