i wyszło małe nieporozumienie przy rejstracji..tak mi sie spieszyło że podałem przybliżony wiek;) mam 28 lat

lampe tył zmienie faktycznie na tą starszą;) niby nieźle zachowany ale plan jest aby przywrócić go do stanu jak z pod fabryki czyli kompleksowo, malowanie,chromowanie i coś czego nie było szkiełkowanie;) zakupiłem już logo wodne WSK na zbiornik paliwa oraz mobilizuje koleżankę mojej narzeczonej która jest po studiach plastycznych żeby zrobiła mi szparunki

oczywiście jak pisałem oryginalne elementy zostaną przechowane ponieważ mam już prawie cały 2 komplet tj. pokrywki metalowe, zbiornik tylko lampę muszę kupic;) mam do Was pytanie czemu stopki nie schodzą się z tym gumowym odbojem który jest na wieszaku stopek. stopki nie są krzywe wszystko wygląda ok a wygląda tak jak na zdjęciu. widzę że pręt od sprężyny jest chyba nie oryginalny ale nie powinno mieć to wpływu. może sporty miały inne stopki ? i co do koloru jest to bahama yellow ale jaki jest jego kod Ral ? oraz błotników chyba popielate mają być ale to nie 9006 chyba? . póki co jakis większych prac nie przewiduje ponieważ rozbiorę 125 b3 która planuje doprowadzić do zadowalającego mnie stanu(temat zamieszczę w krótce) dopiero później kolej przyjdzie na sporta;) póki co ciesze się z faktu posiadania oraz będę próbował go zarejestrować .
dzisiaj udało sie podpisać z gościem umowę( wsk jest na niego) dowód rej również się znalazł. jest wycofana z ruchu .
z papierów zachowało sie wszystko czyli:
-instrukcja obsługi
-dowód zakupu
-książeczka gwarancyjna
-dowód rejestracyjny
-świadectwo kontroli technicznej
ciekawy przypadek zauważyłem, na świadectwie kontroli widnieje data 28 stycznia 1975r a gościu kupił ją dopiero..6 lat później
25 stycznia 1981r za 9,000 i jest dopisek przecena
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.