Od tygodnia nie odpowiadał, AudioBas jedno pismo wystosował i odpowiedź od razu

Jak sądzicie postraszyć go jeszcze?
Typu, że właśnie oddział policji dotyczących wykroczeń internetowych zabezpieczył całą bazę danych forum i namierzają go?

Kod: Zaznacz cały
Resztę kwestii uprzejmie prosimy załatwiać na komisariacie, forum przekazało sprawę policji i nie pośredniczy już w procesie śledczym.
Z naszej strony dopełniliśmy, aby organy ścigania (powołane służby), zdobyły wszystkie możliwe informacje z naszej bazy danych oraz serwera.
Dostawca hostingu na prośbę prokuratury dostarczy jeszcze bardziej szczegółowe dane.
Jest nam naprawdę przykro, że na naszym forum doszło do takich sytuacji.
Jest to przestroga dla Nas. Swoją drogą jesteśmy naprawdę poruszeni szybkością działania służb specjalnych.
Administracja Forum
Trzymaj go w niepewności.
Jak będzie coś pisał do Ciebie to napisz, ze ze względu na prowadzone postępowanie nie udzielasz odpowiedzi, bo czekasz na adwokjata z urzędu.
Dobrze gnidzieDzięki audio jeszcze raz a ja mu napisałem tak:
Witam
Widzę, że pieniążków nie ma mimo mojej deklaracji, że już nie chcę tego zapłonu ponieważ mam podejrzenia czy jest nowy i sprawny. W związku z tym ruszyliśmy ze sprawą. Aktualnie czekam na adwokata przydzielonego z urzędu. Zapłon (czy cokolwiek tam będzie w paczce) odsyłam do Pana z powrotem i będę czekał na moje pieniądze. Dalsza moja korespondencja zostanie przerwana ze względu na dalsze postępowanie organów ścigania.
Pozdrawiam
MAM NADZIEJE, ŻE TAK DOJEDZIEMY OSZUSTA ŻE NIGDY JUŻ NIKOGO NIE OSZUKA
Jop. Chciałem mu oddać kasę po odesłaniu nie chciał i wszystkich wyzywał. Ale już raczej nie istotne,bo go już nie ma w naszym gronie.Matej pisze:wsumie szymonek tez dolewał oliwy do ognia ...
Matej pisze:nastepnym razem ciebie tez nie bedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości