Panonia 1958 rok, pomoc w wycenie.
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Wsk-ki, WFM-ki
SHL-ki,Junak, - Lokalizacja: Parczew
- Kontaktowanie:
Panonia 1958 rok, pomoc w wycenie.
Mam w kupnie taką oto Panonię z 1958 roku z dokumentami. Ile za takie coś można dać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Moje maszyny: szukam WSK Lelek
- Kontaktowanie:
Re: Panonia 1958 rok, pomoc w wycenie.
Nie Panonia, tylko Pannonia.
U nas szału nie ma na te motocykle, jest tylko garstka pasjonatów. Inaczej sprawa ma się na Węgrzech, tam zaczynają być traktowane jak nasze Junaki.
Też mam Pannonię w trakcie remontu, więc jeśli ja bym chciał kupić to tysiaka bym mógł dać. Wiem, że na allegro ceny są wyższe, ale z tego co obserwuję, to motocykle są wystawiane, kolejny raz wystawiane i kolejny...
Zdjęcia trochę kiepskie, ale jest to model T1/T2, czyli raczej pospolity, żaden unikat.
U nas szału nie ma na te motocykle, jest tylko garstka pasjonatów. Inaczej sprawa ma się na Węgrzech, tam zaczynają być traktowane jak nasze Junaki.
Też mam Pannonię w trakcie remontu, więc jeśli ja bym chciał kupić to tysiaka bym mógł dać. Wiem, że na allegro ceny są wyższe, ale z tego co obserwuję, to motocykle są wystawiane, kolejny raz wystawiane i kolejny...
Zdjęcia trochę kiepskie, ale jest to model T1/T2, czyli raczej pospolity, żaden unikat.
-
- Moje maszyny: WSK 125 1979r.
WSK 175 1980r.
CZ 477 73r.
Mińsk 400A 90r. - Lokalizacja: Mazowsze
- Kontaktowanie:
Re: Panonia 1958 rok, pomoc w wycenie.
Strasznie kręcą mnie te motorki nigdy styczności nie miałem ale mają coś w sobie, no oczywiście WSK jest NR 1
Jak z papierami to bym dał z 1500zł, ale u nas ciężko trafić Pannonie a ta jest w fajnym stodołowym stanie takie sprzęty maja swój smaczek.