jak podlaczyc stacyjke chart pod zaplon cdi
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Wsk M06 b3
- Kontaktowanie:
jak podlaczyc stacyjke chart pod zaplon cdi
Witam czy ktos moze ma podpiety zaplon cdi pod stacyjke chart i podpowie jak to zrobic zestaw cdi mam od audiobas
- piter_dzn
- GG: 9801466
- Moje maszyny: Wsk M06B3 (3szt)
WSK M21W2 Kobuz
Romet x2
Simson sr50 - Lokalizacja: Działoszyn
- Kontaktowanie:
Re: jak podlaczyc stacyjke chart pod zaplon cdi
Podpinam się pod temat. Czy ktoś z was montował już CDI w połączeniu ze stacyjką z charta??
- grzesiek.r
- Moje maszyny: WSK 125 Kos
Romet 210 Chart
Renault Laguna 2.0 ide - Lokalizacja: Bolesławiec
- Kontaktowanie:
Ja mam w moim Kosie, jutro wieczorem opisze mój sposób , uprzedzam jest to mój autorski projekt, całą instalację wykonałem od podstaw, rozpiskę mam w garażu , dlatego dopiero jutro wieczorem będę ją miał.
- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
...żaden problem kolego i nie jest to nic nowatorskiego dodam - w necie (na forum zdaje się też ale nie pamiętam już gdzie) jest dostępny schemat od wsk kos z chartowską stacyjką (ten sam chyba tylko w lepszej jakości jak tu np. http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/09c29e1def8ea8d7) - ja mam tak z tą stacyjką podłączone cdi od saviera i wszystko działa jak należybieniek1984 pisze:Witam czy ktos moze ma podpiety zaplon cdi pod stacyjke chart i podpowie jak to zrobic zestaw cdi mam od audiobas

- mariusz30003
- Moje maszyny: WSK M06 B5 4T
WSK M06-B1
Dezamet Typ 756,2 Stella - Lokalizacja: Lubartów
- Kontaktowanie:
Cześć
Ja w moim wątku zamieszczałem taki schemat.
Ja w moim wątku zamieszczałem taki schemat.
- grzesiek.r
- Moje maszyny: WSK 125 Kos
Romet 210 Chart
Renault Laguna 2.0 ide - Lokalizacja: Bolesławiec
- Kontaktowanie:
Pisząc autorski miałem na myśli to, że zrobiłem nową instalację bez żadnych schematów po prostu na logikę i u mnie działa, dołożyłem dodatkowo kierunkowskazy.
- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
...z całym szacunkiem ale czy w swoich wypowiedziach ktokolwiek zakwestionował Twoje "autorstwo"? Autorski i nowatorski to dwa słowa o różnych znaczeniachgrzesiek.r pisze:Pisząc autorski miałem na myśli to, że zrobiłem nową instalację bez żadnych schematów po prostu na logikę i u mnie działa, dołożyłem dodatkowo kierunkowskazy.

...może faktycznie zgodnie z wcześniejszą obietnicą uchylisz nam rąbka tajemnicy - porównamy schematy?grzesiek.r pisze:Ja mam w moim Kosie, jutro wieczorem opisze mój sposób , uprzedzam jest to mój autorski projekt, całą instalację wykonałem od podstaw, rozpiskę mam w garażu , dlatego dopiero jutro wieczorem będę ją miał.