285! WOWprzez Muciek » 2016-06-29, 10:51
Mają dysze 285 na pełnym gazie i zanim się dobrze wkręci to tam już paliwa nie ma, dajcie im kilka dni![]()
Zapłon zamontowany na oko, moduł nowy, świeca staragrzechu212 pisze:Zapłon macie sprawny? moduł,świeca itp. ?
Ja mam 3:00 przód i tył... Różnie tam mają ludziska 3:25 i nawet 4:00 na tyleraflo87 pisze:Jakiej szerokości i profilu te opony kupowaliście ? Wogóle na jakich oponach tam jeżdżą?
Nie wiem czy pakować się w coś szerszego typu 100 110.
przez raflo87 » 2016-07-02, 16:20
Jakiej szerokości i profilu te opony kupowaliście ? Wogóle na jakich oponach tam jeżdżą?
Nie wiem czy pakować się w coś szerszego typu 100 110.
Rzeczywiście , zapomniałem o tymgrzechu212 pisze: Na 2,15 cala felgę minimum 3,5.
Wiadomo, hajs na dzieciaka leci jak szalony. Ale w między czasie można juz robić podstawowe przeróbki które nie kosztują nic np. Pletwę rekina czy róg na przedni hebel, zdrutować wszystkie korki i niektóre śrubygrzechu212 pisze:Na razie to próbuję się odnaleźć w roli świeżo upieczonego Ojcadlatego w tym roku raczej nic z tego nie wypali żeby przygotować moto itp. ale to nie oznacza że nie myślę o tym
. Każdy nowy uczestnik z forum daje mi większą motywację do działania!
Ja jak skończe chałupe i dziecko podrośnie to napewno się wybieram choćby zobaczyć. O ile dożyje.( ale planuję za rok , bo w tym sezonie jeździć wogóle nie zamierzam , tylko będę przygotowywał motor)Sebastian440 pisze:Suzuki ma katogowo ponad 40 KM i laczek 110 w zupełności starcza. Do WSK 250 100 styknie. Tym bardziej, że szersza opona wcale nie oznacza większej przyczepności. Oczywiście sprawdź jaki rozmiar jest rekomendowany do obręczy i taką najlepiej kup. Będziesz już na pszczółkach ? Grzechu też będziesz się ścigać czy odpuszczasz ?
raflo87 pisze:Sebastian440 pisze:Muciek że zacznie to robić w tym msc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości