W 8:01 mamy ukazanego nowiutkiego Bąka w GS-ie

https://www.youtube.com/watch?v=rgaZGdbyoa8
PS. Bąk już zdążył teren zaznaczyć

Wychodzi jednak na to ,że wkładali co było jak zbrakło gum z wąsem to i tak wyjechał z fabryki.Wydaje mi się że ten Bąk chyba w tym Gs-ie został się jako ostatni ,bo jakiś taki zakurzony.Ludzie wtedy wybierali zwykłe Wsk-i ,bo były tańsze i służyły przede wszystkim do codziennego przemieszczania się.Savier pisze:I bez gum z wąsem, dziwne
To ci historia, a co się stało z resztą motoru ?look5 pisze:Najlepsze jest to ze z tego baka na filmie mam blotniki, przod i pare innych gratów w swoim bąku, znam osobiście gościa który kupił tego bąka, a i najlepsze mam jeszcze boczki w orginalnym malowaniu z oryginalnym napisem. Od niego, wieczorem wrzucę fotki
Też jestem ciekaw co się z nią stało.Mixol pisze:To ci historia, a co się stało z resztą motoru ?look5 pisze:Najlepsze jest to ze z tego baka na filmie mam blotniki, przod i pare innych gratów w swoim bąku, znam osobiście gościa który kupił tego bąka, a i najlepsze mam jeszcze boczki w orginalnym malowaniu z oryginalnym napisem. Od niego, wieczorem wrzucę fotki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość