poprawilem,bo faktycznie belkotem to lecialomaniek85 pisze:sorry kolego suspect ale nie rozumiem twojej wypowiedź która brzmi jak bełkot. z czym mi nie pykło? a o co chodzi z tym ? "za zadna nie trzeba nie bulic " skomplikowane .

poprawilem,bo faktycznie belkotem to lecialomaniek85 pisze:sorry kolego suspect ale nie rozumiem twojej wypowiedź która brzmi jak bełkot. z czym mi nie pykło? a o co chodzi z tym ? "za zadna nie trzeba nie bulic " skomplikowane .
Jeśli ma takową adnotację w DW.lis235 pisze:pojazd 40 letni ,unikatowy, zabytkowy, jest zwolniony z ubezpieczenia oc
I tu się z Tobą całkowicie zgadzam też doszedłem do wniosku że lepiej kupić taniej i zarejestrować na zabytek niż przepłacać za ulep z kwitem.maniek85 pisze:zauważyliście że wszyscy kolekcjonerzy wysprzedają swoje kolekcjonerskie dowody? a po co? bo wiedzą że skoro każdy zabytek da się już teraz zarejestrować to niedługo te ich dowody będą sobie mogli wsadzić gdzieś. świadomość wzrośnie,można rejestrować. wydaję mi się że to samo będzie niedługo z wueskami. ceny spadną bo każdy bedzię wolał swój odrestaurowany sprzęt zarejestrować na zabytek niż kupić gniota zarejestrowanego na białe i bulić co roku OC (które rośnie ciąglę ) a motocykl stoi. widać jednak często na serwisach aukcyjnych co się dzieję jak się pojawi wuecha z dokumentami za dobre pieniądzę, kisiel w majtach i granicę rozsądku się zacierają. oby kupić, oby mieć. i co z tego? ALE MAM. he
mówią że kryzys , hehe ,kto ma to ma , zobaczcie ile rodacy potrafią wydać na wueski i części do nich. zwłaszcza części . w dupach się poprzewracało
....bzdura totalnamarek216 pisze:Tyle że chyba nie może być zarejestrowany - o ile mi wiadomo ( mogę się mylić ) dla ustawodawcy ku uciesze towarzystw ubezpieczeniowych wszystko co zarejestrowane jest używane.Jogurt pisze:pojazd, który ma ponad 40 lat nie musi mieć opłaconego OC jeśli nie jest użytkowany. Nie ma znaczenia kolor blach.
...i kolejne bzdury, ze ręce opadają - pojazd 40 letni i unikatowy nie będzie miał ŻADNYCH adnotacji w dowodzie!marek216 pisze:Jeśli ma takową adnotację w DW.lis235 pisze:pojazd 40 letni ,unikatowy, zabytkowy, jest zwolniony z ubezpieczenia oc
Napisałem.DaViD pisze:Odchodząc od tematu rejestracji, kto zadzwoni?
Poznaje po zdjęciach że to rama chyba jednego z użytkowników naszego forumStalSoviecka pisze:Licytacja ramy S2
https://www.olx.pl/oferta/rama-wsk-s2-C ... b4b1092fc2
Może ktoś jest zainteresowany.
Tak to rama naszego kolegi z forum lis235 kupił ją tydzień temu na olx, tyle że była troszke bardziej kompletna (zbiornik,wahacz,boczki i coś jeszcze tam gościu miał) i w troszke w niższej cenia 350zł, no nic takie życieStalSoviecka pisze:Licytacja ramy S2
Może ktoś jest zainteresowany.
Mylisz się kolego ta rama co mówisz zostaje u mnie, sprzedaję tą drugą:)- potrzebny fundusz na części do tej pierwszej, ale miło że się interesujecie tematem:)tango360 pisze:Tak to rama naszego kolegi z forum lis235 kupił ją tydzień temu na olx, tyle że była troszke bardziej kompletna (zbiornik,wahacz,boczki i coś jeszcze tam gościu miał) i w troszke w niższej cenia 350zł, no nic takie życieStalSoviecka pisze:Licytacja ramy S2
Może ktoś jest zainteresowany.![]()
Mógł od razu zaokrąglić do 1000zł
Marek, zapomniałeś tylko dodać, że jak już się znajdzie coś fajnego to ma się średnio 5-10 min na reakcję od wystawienia. Po tym czasie zazwyczaj już nie ma po co dzwonić.marek216 pisze:To jest samonakręcająca się spirala. Jedni wystawiają złom inni proponują za to kosmiczne kwoty.
Normalni szukają okazji - czyli normalnych cen. Na portalach typu allegro czy OLX trafienie normalnej ceny powoli graniczy z cudem.
Pozostaje szukanie po garażach i stodołach oraz pilnowanie dzień w dzień czy się przypadkiem coś normalnego nie pojawiło.
Sama prawda. Jako pracujący od rana do wieczora, przed i po pracy sprawdzam portale.blackrider pisze:Marek, zapomniałeś tylko dodać, że jak już się znajdzie coś fajnego to ma się średnio 5-10 min na reakcję od wystawienia. Po tym czasie zazwyczaj już nie ma po co dzwonić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości