Zgadza się - podany czas to 6 tygodni jak ja wysyłałem. Nie wiem jak później. Sprawdziłem ja mam jeszcze 3 tygodnie do odczekania. Trochę mi się wysyłanie przeciągnęło.

Zgadza się - podany czas to 6 tygodni jak ja wysyłałem. Nie wiem jak później. Sprawdziłem ja mam jeszcze 3 tygodnie do odczekania. Trochę mi się wysyłanie przeciągnęło.
Święta racja.Alien pisze: ↑2017-02-17, 00:46Jedna uwaga techniczna - wszystkie obsady łożysk, simmerów, tulejki oraz powierzchnia bębna hamulcowego powinny zostać zabezpieczone przed czyszczeniem. To wszystko elementy które są wykonane w tolerancjach/pasowaniach i nie można ich traktować bezpośrednim strumieniem ścierniwa.
Jest w tym logika,mogliśmy/mogłem to zrobić przed wysyłką, będą problemy z obsadzeniem łożysk itp ,irena41 napisz coś w tym temacie w wolnej chwiliCrazyMario pisze: ↑2017-02-17, 01:13Święta racja.Alien pisze: ↑2017-02-17, 00:46Jedna uwaga techniczna - wszystkie obsady łożysk, simmerów, tulejki oraz powierzchnia bębna hamulcowego powinny zostać zabezpieczone przed czyszczeniem. To wszystko elementy które są wykonane w tolerancjach/pasowaniach i nie można ich traktować bezpośrednim strumieniem ścierniwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości