Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Coś dużo płacisz za to Volvo. U mnie silnik 2,5 do tego BMW co na wstępie ma zwyżki za markę i w avivie miesiąc temu płaciłem za samo oc 617zł, a z NNW 677zł oczywiście full zniżki itp. rodzinę również uwzględniłem jeżeli chodzi o kierowcę i pasażera co mi podniosło kwotę o 40zł jak byś patsien1 sam na siebie chciał zarejestrować auto to ubezpieczenie prawdopodobnie przekroczyło by jego wartość. Uważaj też bo BMW lubi zarażać i potem ciężko będziesz miał się z tej marki wyleczyćautor: raflo87 » 2017-04-06, 15:45
W przyszłości możesz poszukać na porównywarkach internetowych.
Mam silnik 2.4T i ubezpieczenie mnie wyszło 780zł w Link4.
Znalazłem tańsze oferty w AXA DIRECT ,ale opinie tej firmy są bardzo słabe. Link4 też jakiś mega nie jest a niby to grupa PZU.
Nie wiem jak to się przekłada na rzeczywistość.
W tamtym roku w TUW płaciłem 509zł więc tylko 280zł więcej jest dla mnie sukcesem![]()
Mogłem ubezpieczyć w tym AXA Direct , tam najtaniej było.Coś dużo płacisz za to Volvo. U mnie silnik 2,5 do tego BMW co na wstępie ma zwyżki za markę i w avivie miesiąc temu płaciłem za samo oc 617zł, a z NNW 677zł oczywiście full zniżki itp. rodzinę również uwzględniłem jeżeli chodzi o kierowcę i pasażera co mi podniosło kwotę o 40zł jak byś patsien1 sam na siebie chciał zarejestrować auto to ubezpieczenie prawdopodobnie przekroczyło by jego wartość. Uważaj też bo BMW lubi zarażać i potem ciężko będziesz miał się z tej marki wyleczyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości